Francouzský hruškový páj
Suroviny
Porce: 1 koláč
Nutriční hodnoty
Energie | 13 727 kJ / 3 281 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,38 g |
Tuky | 177,90 g |
Vláknina | 25,10 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 474 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 331,03 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Blog o zdravém vaření jedné potrhlé blogerky :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 8 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 23 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Vepřové na houbách
Peggy72 uvařila před 2 minutami
Nádivka velikonoční
Palecek uvařila před 9 minutami
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 52 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 1 hodinou
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 3 hodinami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 3 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 4 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sezónu hrušek je třeba využít na maximum. Malým dětem zavaříme pyré, větším zkusíme dát kombinaci s pečeným masem
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Další recepty
Tématické fráze: hruskovy paj francouzský páj hruškový páj recept hruškové řezy hrušková páj recept na hruškový páj francouzský hruškový koláč recept paj s hruskami hruškovy recepty francouzský koláč tvaroh blog jablecna paje francouzský páj s s jablky hruškový medový koláč podle francouzského receptu recepty jablko hruškovy páj výborné řezy hruškový páj s ořechy francouzsky hrušňový paj francouzský páj s hruškami hruškový páj se skořici francouzsky hruskivy paj
Suroviny: mouka rýžová, tvaroh odtučněný, hruška, mléko rostlinné, vejce, olej rostlinný, cukr kokosový, kypřící prášek, skořice, sůl
Francouzský hruškový páj
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kNpx
0 názorů