Hohenwartské fazole s uzeným
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 10 236 kJ / 2 446 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 214,55 g |
Tuky | 33,90 g |
Vláknina | 190,89 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 6,12 g |
Sůl | 14,33 g |
Sacharidy | 228,68 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 5. 2023 09:49
Fazole jsou dobré, akorát jsem musela prodloužit dobu vaření o 1 hod.
16. 1. 2016 22:20
cecilka:Všechno by se urychlilo.I já to tak jednou udělal.Hlad byl mocnější..
16. 1. 2016 22:19
Martin z TNV:
A čo by sa stalo, keby som uvarila údené mäso a potom, podľa vášho receptu pokračovala ďalej, no namiesto sušenej fazule by som pridala konzervovanú=červenú v paradajkovej omáčke.
A čo by sa stalo, keby som uvarila údené mäso a potom, podľa vášho receptu pokračovala ďalej, no namiesto sušenej fazule by som pridala konzervovanú=červenú v paradajkovej omáčke.
16. 1. 2016 22:06
cecilka:Já taky nemám kaši.Jen to tak vypadá.Fazolky jsou vcelku,měkké,jen ten protlak a zahuštění to tak fajně spojí.
16. 1. 2016 22:03
Martin z TNV:
tak to si radšej počkám=budem fazuľu a variť a variť až kým nebude mäkká, ako použiť papiňák. A napokon z toho nebude musieť byť fazuľová kaša.
tak to si radšej počkám=budem fazuľu a variť a variť až kým nebude mäkká, ako použiť papiňák. A napokon z toho nebude musieť byť fazuľová kaša.
16. 1. 2016 21:58
cecilka:Jistě to bez tlaku taky půjde.Jen mějte trpělivost s časem.Mě se tyhle tmavé vaří skutečně dlouho.Mám to jídlo rád-jako všechny luštěniny.
16. 1. 2016 21:39
tejaja:....a možno to môže byť skvelé, fazuľovú kašu + údené som ešte ani nerobila, ani nejedla. Skúsim vyskúšať, ale nie v papiňáku, bojím sa ho, raz mi "buchol" , odvtedy ho puužívam ako normálny hrniec, bez pokrievky.
15. 1. 2016 18:28
magdalenka:Doplnil jsem,omlouvám se.Postupně to dáme dohromady.
15. 1. 2016 18:19
Ja by som uvítala hmotnosť fazule. Vďaka.
15. 1. 2016 17:13
Já ty časy trochu upravil.Jiná fazole,jiný čas.Moje zkušenost je s tmavou fazolí taková.Ale je lepší dovařit než rozvařit.Takže OK.
15. 1. 2016 16:58
Tá doba varenia v papiňáku sa mi nezdá. Fazule varím v papiňáku 15 - 20 min a sú mäkké. Ty varíš ešte už mäkkú fazuľu zase v papiňáku ďalších 30 min. Teda spolu 75 minút, teda 1 hod a 15 min. To musí byť z tej fazule kaša.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 5 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 18 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
katkalepkova24 uvařila před 1 hodinou
Tvarohová bábovka
Petra2021 uvařila před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
8181bartova uvařila před 2 hodinami
Pikantni houbový guláš
imzlin@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Tvarohový koláč s jablky a skořicovou vůní
laubice uvařila před 3 hodinami
Dršťková polévka
pazderka83 uvařil před 5 hodinami
Pappardelle s krůtím masem a zeleninou
Ter88ka uvařila před 6 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Sarinaa uvařila před 6 hodinami
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 9 hodinami
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Horká domácí čokoláda zlepší náladu, zahřeje a dodá energii. Poradíme, jak ji udělat nejlepší a čím ji dochutit
Z čeho připravit holandský řízek. Oblíbené recepty z mletého masa a strouhaného sýra
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: fazole s uzeným fazole s uzenym recept fazole s uzeným masem pikantní fazole s uzeným recepty na tmavé fazole fazole v papiňáku fazole a dal vařené fazole s uzeným masem testoviny s fazoli a uzenym chorvatsko bílé fazole s uzeným tmava fazole vařime fazole v papinaku
Suroviny: fazole červené, maso uzené, cibule, česnek, protlak rajčatový, kečup sladký, cukr, olej, pepř, tymián, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, sůl
Hohenwartské fazole s uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wvWw
11 názorů