Falešná husí játra II
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 315 kJ / 1 031 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,72 g |
Tuky | 55,24 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 3,52 g |
Sodík | 753 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 14,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept som kedysi opísala z novín, u nás je v obľube ako súčasť studeného pohostenia. Je to dosť rozšírený recept, ale nakoľko som ho tu nenašla, pridávam.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 3. 2017 08:22
12. 3. 2017 04:07
A co se týká těch nesmyslů ve starších receptech, tak si nefandi, že jsou jen u rcp ve slovenštině. Našla jsem i u sebe a dokonce i přejmenovaný recept, a také úplně přepsaný. Vůbec se to nepodobalo mému stylu psaní rcptů. Zírala jsem na to jak čerstvě vyoraná myš a nemohla jsem uvěřit. A jen jsem doufala, že to nikdo nevařil. Jednalo se o rybí polévku, kde původně bylo celer, mrkev a petržel v poměru 3:2:1 a v přepisu 3 celery, 2 mrkve a 1 petržel. Nakonec jsem se jen musela smát při představě použitých 3 celerů velkých jak hlava, takže minim. 3 kg!!!
10. 3. 2017 21:32
10. 3. 2017 19:02
10. 3. 2017 15:50
10. 3. 2017 08:14
Ďakujem za upozornenie, zdravím!
10. 3. 2017 01:49
9. 3. 2017 20:32
9. 3. 2017 20:11
10. 10. 2015 13:47
9. 10. 2015 13:05
Znovu se chystám na zde tuto maškrtu a vidím vaši otázku.
Je slušné odpovídat celou větou, ale když tak učiním, mohl bych být za sprosťáka
Odpovídám tedy neslušně: Ano.
27. 5. 2015 12:20
17. 5. 2015 22:02
17. 5. 2015 21:40
Prve jsem pekl při vyšší teplotě (podle odkazu chalupnice vybusna: ) a bylo to poněkud cítit "spáleným" tukem
Teď jsem dal na vás a zapekl při 150°C a dopékal při 125°C (celkem asi hodinu), + 20´ ve vypnuté troubě. Vo vnútri to malo 80°C a krááásně narůžovělou barvu a konzistenci jako máááslo
Falešná játra jsem podával stylově s falešnými brusinkami a pravou, nefalšovanou Mostardou z třešní. Moc jsme si pochutnali... Opravdu, vážně, fakt!
Asi čtvrtinu jater jsem nemlel, ale pouze nahrubo posekal.
(výměna obrázku)
17. 5. 2015 20:10
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Světlý bramborový chléb
Přidáno před 9 minutami
Křupavý hermelín
Přidáno před 28 minutami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 47 minutami
Fit salát
Přidáno před 12 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 17 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 1 hodinou
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 2 hodinami
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Mirca1108 uvařila před 2 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 3 hodinami
Frgálová buchta
lenkavozihnojova uvařila před 3 hodinami
Falešná "škvarková" pomazánka z pohanky
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Brokolicová polévka
Tonja uvařil před 10 hodinami
Inspirace + zdobení jinak I.
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Utopenci - Marcela
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Domácí vegeta z libečku: Kořenící směs nejen do polévky vyjde na pár korun a využijí se i zbytky zeleniny
Bramborový chleba, který zvládne i amatér: Stačí pár levných ingrediencí a za chvilku máte skvělé domácí pečivo na stole
Už jste ochutnali rychlé a snadné falešné donuty s polevou i zdobením, které chutnají úplně všem?
Další recepty
Tématické fráze: falešná husí játra husí játra falešné husí játra husí játra recept kachní játra v sádle husí játra v sádle falešná husí paštika pečená kachní játra husí játra recepty falešné kachní játra kachní sádlo husí sádlo s játry falešná kachní játra recept na husí játra husí speciality husí játra se sádlem husa recepty pomalé pečení husí sádlo husi jatra cena lokše s husími játry recept
Suroviny: játra kuřecí, vejce, šlehačka, sádlo vepřové, sůl, koření, sádlo, strouhanka
Falešná husí játra II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y6Vn
39 názorů