Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Béřovický králík

Králičí maso je jemné a dietní. Má téměř všestranné možnosti kuchyňské úpravy. Béřovický králík je naložený do marinády a pak upečený. Je to na našich stránkách velmi oblíbený recept. Není složitý, takže ho zvládne téměř každý.

Hodnocení receptu je 4,9 (80×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 120 min bez doby marinování

150 min (30 min příprava + 120 min tepelná úprava, bez doby marinování)

19. 4. 2009 18:57

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie8 292 kJ / 1 982 kcal
Bílkoviny4,80 g
Tuky203,67 g
Vláknina13,33 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,44 g
Sůl8,53 g
Sacharidy29,48 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem asi před rokem objevila na Receptech.cz, kde není uveden autor. Je to, aspoň pro mne, nejlepší úprava králíka, jakou jsem kdy jedla.

Foto přidávám - zatím jen naložené maso.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Boubelinda

19. 4. 2009 22:24

Vypadá to moc dobře. A co potom po upečení.:-p posílám bodíka.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 4. 2009 22:03

Bibi, koupila, ale jsou to jen ty přední nohy a hrudí, ale balíček-2 kusy těch stehýnek stál kolem 23kč, tak jsem vzala 3 balíčky a něco z toho snad oberem, ne? Máš pravdu, v Hypernově jsem se dívala na králíka, byl vyskákaný, jak dostihový kůň a za kilo bylo kolem 180 kč. To je fakt děs!:-O A vůbec, nějaké jiné maso, než běžné, je hrůza! Kousek jehněčího až 300 kč, ať si to strčí někam!:-// Ne, že bych na to neměla, díky Bohu jo, ale ten kousek by byl málo pro 3 lidi! To si fakt raději koupím kuře, protože i ta perlička, (malá krůta) stojí 300 kč kilo, no, co, to si určitě koupí průměrná rodina, že?:-?:-)):-D

Bibinka Bibinka

19. 4. 2009 21:24

Jani, mě už se to líbí jen to vidím naložený, ovšem problém je sehnat toho králíka.;-)Ty jsi ho kupovala, nebo je to domácí:-? Prostě králík je králík a dávám bodíka:yes:

1 7 8 9

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nejlepší recepty z králíka králík recepty nejlepší recept na králíka králík nejlepší recepty na králíka jak nalozit kralika recept na králíka recepty z králíka úprava králíka králík naložený v marinádě králík recept nejlepsi kralik recepty na králíka králík recepty bezkonkurenční úprava králíka - recepty beřkovický králík recept králík recepty na úpravu králíka top recepty králík recepty králík

Suroviny: olej, sůl, kečup sladký, hořčice, pepř, paprika sušená sladká, cibule, česnek, maso králičí

TopRecepty.cz

Béřovický králík

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X6YA