Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Béřovický králík

Králičí maso je jemné a dietní. Má téměř všestranné možnosti kuchyňské úpravy. Béřovický králík je naložený do marinády a pak upečený. Je to na našich stránkách velmi oblíbený recept. Není složitý, takže ho zvládne téměř každý.

Hodnocení receptu je 4,9 (80×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 120 min bez doby marinování

150 min (30 min příprava + 120 min tepelná úprava, bez doby marinování)

19. 4. 2009 18:57

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie8 292 kJ / 1 982 kcal
Bílkoviny4,80 g
Tuky203,67 g
Vláknina13,33 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,44 g
Sůl8,53 g
Sacharidy29,48 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem asi před rokem objevila na Receptech.cz, kde není uveden autor. Je to, aspoň pro mne, nejlepší úprava králíka, jakou jsem kdy jedla.

Foto přidávám - zatím jen naložené maso.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 3. 2016 23:34

JARKA - : proč ty slzy? :-D

JARKA -

17. 3. 2016 23:12

;-(:yes::yes::yes::-*:-*

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 9. 2015 15:46

Tereza Blazkova:

mika59: Holky, moc vám děkuji, i u nás se ve většině případů dělá králík béřovický :-)

mika59 mika59

27. 9. 2015 15:04

A já se taky přidávám. Měli jsme po dlouhé době králíka tak jsem dlouho vybírala recept a tenhle to vyhrál. Je to neskutečná dobrota. Jinak už nedělám. Díky ;-);-);-):-K:-K

Tereza Blazkova Tereza Blazkova

27. 9. 2015 14:56

Jani :-K, děkuji za výborný recept na králíka. Moc jsme si s manželem pochutnali :yes:. Přidávám Ti bodíka a fotečku ;-).

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 5. 2015 22:50

jirholu: Děkuji, to mne moc těší :-)

jirholu jirholu

31. 5. 2015 15:52

Dnes jsem dělala z kuřecích čtvrtek - jako přílohu jsme měli rýži. Na zítra jsem z výpeku udělala omáčku a houskový knedlík. Obojí je opravdu výborné :-p:yes::yes:

Koubkova Koubkova

25. 5. 2015 17:05

Už jsem dělala podruhé kuře:-K:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 5. 2015 12:16

sonypolicka: Moc děkuji! Taky máme moc rádi :-)

sonypolicka

7. 5. 2015 11:33

Děláno potřetí a je fakt vynikající. Přidána fotka a další bod.

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 11. 2014 17:34

Petra: No právě!! :-) A to já mám králíka moc ráda :-)

Petra

8. 11. 2014 13:40

dnes jsem zkoušela, musím pochválit....výborný recept, ani nechutná jako králík..... Výborný:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 10. 2014 19:18

Standa 70:;-)

Standa 70 Standa 70

19. 10. 2014 13:26

Neskutečná dobrota.Králík z vlastního chovu. :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 10. 2014 12:40

Miluše Dzubová: Souhlasím s tím, že tento recept na králíka zatím nepřekonal žádnou jinou úpravu :-). Závidím vám "chovné" samce, jakékoliv králíky. Tady, když máme štěstí a jsou, tak jsou to vychrtlí dostihoví koně :-D- Ale i za to jsme rádi. Momentálně mám v mrazáku 1 kus domácího králíka a mám z toho velkou radost! Nechám si ho už na Vánoce :-) Taky zdravím :-):-K

1 2 3 4 9

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nejlepší recepty z králíka králík recepty nejlepší recept na králíka králík nejlepší recepty na králíka jak nalozit kralika recept na králíka recepty z králíka úprava králíka králík naložený v marinádě králík recept nejlepsi kralik recepty na králíka králík recepty bezkonkurenční úprava králíka - recepty beřkovický králík recept králík recepty na úpravu králíka top recepty králík recepty králík

Suroviny: olej, sůl, kečup sladký, hořčice, pepř, paprika sušená sladká, cibule, česnek, maso králičí

TopRecepty.cz

Béřovický králík

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X6YA