Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kroupová polévka z Tyrolska

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 110 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 90 min

110 min (20 min příprava + 90 min tepelná úprava)

6. 1. 2016 12:43

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie4 190 kJ / 1 001 kcal
Bílkoviny42,06 g
Tuky25,06 g
Vláknina57,10 g
Cholesterol 103 mg
Sodík 1,70 g
Sůl3,80 g
Sacharidy123,36 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Gurmet 2/2011, polévka původním názvem Zuppa di orzo

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

20. 12. 2022 12:08

Polievka uvarená a ako klasika dobrá. Páči sa mi v nej stopkový zeler, bol v polievke dobrý.

hosta hosta

6. 1. 2016 14:32

catherina: nikoho nepohoršuješ, jen asi nechápeme rozdíl mezi kopírováním a kopírováním. V každém případě - pravidla jsou nastavena tak, že se přidávají POUZE vlastní fotky, což tato u té pěkné polévky nebyla. Nejsi ani první a bohužel asi ani poslední, kdo to zkusil.

catherina

6. 1. 2016 14:14

Kopirovani a kopirovani je rozdil. Prosim o smazani celeho receptu, uz dalsi nebudu na tento web vkladat, at nikoho nepohorsuji. Predem dekuji za kladne vyrizeni!

maris maris

6. 1. 2016 14:12

hosta hosta

6. 1. 2016 14:10

catherina: jménem "rýpalek" fotku mažu, až uvaříš, vlož svoji. Mmch - nejde o rýpání ale o rozdíl mezi slušností a podvodem - pravidla jsou jasná

catherina

6. 1. 2016 14:08

1) Neni presne zkopirovana, je upravena
2) Pro rypalky se omlouvam, zapomela jsem polevku nafotit, kdyz jsem ji varila. Az ji znovu uvarim, fotku samozrejme updatuji.

ivulinka ivulinka

6. 1. 2016 13:56

Za ty roky, co tu s námi vaříš, bys už mohla vědět, že fotky se z jiných webů nekopírují.
A tady máš důkaz:
http://duebiondeincucina.blogspot.cz/2011/11/zuppa...

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kroupová polévka tyrolska uzena polevka příprava kroupove polevky tyrolská polévka s s kroupami uzena tirolska polevka tirolska kroupova polévka tyrolská polévka s kroupami tyrolsko polévky pravidla pro polévky orzo polévka polévka tyrolská uzená

Suroviny: máslo, mrkev, kroupy, celer, maso uzené, bobkový list, sůl, brambory, pažitka

TopRecepty.cz

Kroupová polévka z Tyrolska

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wv1M