Katův šleh 2
Máte rádi pikantní jídla? Katův šleh je maso na zeleninovém podkladu a určitě vám bude chutnat. Doporučujeme podávat s bramborami, bramboráčky či topinkami a máte vynikající oběd nebo znamenitou večeři.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 443 kJ / 1 301 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 215,13 g |
Tuky | 33,09 g |
Vláknina | 8,32 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 684 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 32,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Podávejte s opečenými bramborami nebo bramboráčky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 12. 2021 23:37
Dobré..foto přidáno..
5. 1. 2016 16:34
Tom Beyk:není nad čerstvost potravin,nerad používám věci z konzerv a zavařené věci, a vy si to dělejte podle sebe ale já to dělám tak a chutná mí to
5. 1. 2016 16:27
...dělám také ale zeleninu dělám zvlášť na druhé pánvi, lehounce podusím aby byla šťáva a pak přidám k masu. To na fotce se mi jeví jako příliž suché.
Nejvíc mi to ale stejně chutná, jak píše J.Remková, s domácím lečem - tady už jsou chutě a vůně "prolnuté",je to rychlejší a s hranolky z trouby je to mls.
Nejvíc mi to ale stejně chutná, jak píše J.Remková, s domácím lečem - tady už jsou chutě a vůně "prolnuté",je to rychlejší a s hranolky z trouby je to mls.
5. 1. 2016 10:57
Jana Remkova:vyzkoušej čerstvou zeleninu
5. 1. 2016 10:56
fialkalenka: dík
4. 1. 2016 17:16
Mám ráda ostré. Určitě jsem to taky nějak dělala, ale já používám scezené lečo
4. 1. 2016 15:05
To vypadá moc dobře! A musí to být strašně dobré! Musím ten recept vyzkoušet!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 15 minutami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 42 minutami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 1 hodinou
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 2 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 3 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 3 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 3 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 3 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 3 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dlouho se vaří vepřové maso? Ať už kýta, panenka, nebo krkovice, každá část potřebuje jinou tepelnou úpravu
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Jak udělat nejlepší bramborák. Oblíbené bramborové placky s vůní česneku a majoránky
Další recepty
Tématické fráze: katův šleh nejlepší recept katův šleh nejlepší recept katův šleh top recepty katuv sleh recepty katův šleh se zeleninou nejlepsi katuv sleh katův šleh recept katův šleh recepty recept na katův šleh recept katův šleh priprava katuv šleh www tn cz katův šleh s lečem katův mls katův šleh top recepty katuv sleh top recept recept katuv slech katuv slech recepty katův šleh s paprikou katuv slech
Suroviny: kýta vepřová, paprika čerstvá červená, chilli paprika čerstvá, rajče, kečup sladký, pórek, sůl, pepř, česnek, olej
Katův šleh 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1PLP
7 názorů