Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborový koláč z "tatarkového" těsta

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 12. 2015 12:40

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 741 kJ / 1 611 kcal
Bílkoviny50,40 g
Tuky5,90 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 6 mg
Sodík 64 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy330,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud zaděláváte v pekárně, je třeba zpočátku těstu trochu pomoci stěrkou, protože brambory mají tendenci lepit se na stěny.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen (moderátorka)

31. 12. 2015 12:51

To vypadá moc dobře!:yes:
Dančo, program máš i s předehřevem? Co to udělá s tou tatarkou?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bramborové těsto na koláč bramborový koláč bramborový salát bez majonézy tncz nova test majonézy bramborove kolace těsto na kolač s bramborem koláč z bramborového těsto na bramborový koláč čočka a uzené

Suroviny: mléko, tatarská omáčka, brambory, sůl, mouka polohrubá, droždí, olej, sýr eidam uzený, tymián čerstvý

TopRecepty.cz

Bramborový koláč z "tatarkového" těsta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jN4P