Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborový koláč z "tatarkového" těsta

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 12. 2015 12:40

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 741 kJ / 1 611 kcal
Bílkoviny50,40 g
Tuky5,90 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 6 mg
Sodík 64 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy330,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud zaděláváte v pekárně, je třeba zpočátku těstu trochu pomoci stěrkou, protože brambory mají tendenci lepit se na stěny.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Angel 666 Angel 666

5. 1. 2016 20:22

Proč mi tohle doteď unikalo, moc se mi to líbí ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 1. 2016 19:36

Skvělé!! :-):yes:

maiva maiva

3. 1. 2016 21:46

Také zajímavý recept, ta forma je jak asi velká:-p+:yes:.

mysulka mysulka

3. 1. 2016 11:04

:-p mňam, moc pěkné:yes:

1974andrea 1974andrea

1. 1. 2016 21:03

To se mi líbí, byla by tam dobrá i bryndza se slaninou a cibulí :-p

monikaK

1. 1. 2016 10:31

:-p:yes::yes::yes:

Danca Danca

31. 12. 2015 19:57

yanull: :-O tak ty jsem nevážila, ale mohlo jich být tak 400-450g...:-)

yanull yanull

31. 12. 2015 17:53

Danca: Můžu požádat o gramáž brambor? Aspoň přibližně, brambory jsou různě velké a kdybych to přehnala, tak mi těsto zřídne ;-) +7:-p:-K:yes:

Danca Danca

31. 12. 2015 16:53

Moc všem děkuji:-8:-K
Mně koláč nejvíce chutnal ještě trochu teplý. Těsto je jemňoučké, voňavé a ta sýrová krustička kráááásně křupe..:-*:-*:-p:-p:-)

mika59 mika59

31. 12. 2015 16:10

Ten je :yes::yes::-p

hosta hosta

31. 12. 2015 14:22

Moc dobře to vypadá, ukládám:yes:

zizala zizala (moderátorka)

31. 12. 2015 13:12

Danca: Na program Dort míchám těsta na cukroví - než začne hřát, je dávno umícháno :yes::yes: Koláč vypadá moc dobře :-p

maris maris

31. 12. 2015 13:08

:-p:-):yes:+

cathleen cathleen (moderátorka)

31. 12. 2015 13:03

Danca: jj, vím, který program myslíš. Také ho mám - prakticky nepředehřívá.

Danca Danca

31. 12. 2015 12:59

cathleen: u svojí pekárny mám program Dort. Malinko zpočátku nahřívá, ale ne tolik, jako u klasického programu na kynuté těsto a hlavně u tohoto programu pekárna ihned po spuštění začne míchat! Myslím, že ohřev s tou tatarskou nic zlého neudělá, prakticky ve chvilce je vmíchaná do těsta;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bramborové těsto na koláč bramborový koláč bramborový salát bez majonézy tncz nova test majonézy bramborove kolace těsto na kolač s bramborem koláč z bramborového těsto na bramborový koláč čočka a uzené

Suroviny: mléko, tatarská omáčka, brambory, sůl, mouka polohrubá, droždí, olej, sýr eidam uzený, tymián čerstvý

TopRecepty.cz

Bramborový koláč z "tatarkového" těsta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jN4P