Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játrová paštika z tlakového hrnce

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 100 min

100 min (100 min příprava)

26. 12. 2015 20:31

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie35 042 kJ / 8 375 kcal
Bílkoviny288,03 g
Tuky738,21 g
Vláknina16,95 g
Cholesterol 4,24 g
Sodík 2,27 g
Sůl6,47 g
Sacharidy139,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dana61

4. 1. 2016 14:47

no to já také můžu:yes::-D

spagetka spagetka

27. 12. 2015 07:32

Dobrý nápad pro pomalý hrnec ;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z tlakového hrnce játrová paštika#utm_source=m.search.seznam.cz pastika z pomaleho hrnce pastika pomaly hrnec 3 kg bucku 1 kg jater varime játrovou paštiku obal na paštiku recept na paštiku recept na paštiky recepty - játrová paštika obaly na játrovou paštiku paštika ve střeve recept co z tucneho bucku játrová paštika recept recept jatrova pastika obrazky pomaly hrnec pastika jatrova pastika ve střevě jatra ve strevu recepty paštikové obaly pastika ve strevu recepty

Suroviny: lalok vepřový, játra vepřová, cibule, vejce, rohlík, strouhanka, sůl, pepř, jalovec, koření hřebíček, koření nové koření, pepř černý,

TopRecepty.cz

Játrová paštika z tlakového hrnce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jNmP