Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí slanina

Díky domácímu uzení máme jasnou představu o tom, co jíme. Příprava domácí slaniny sice chce pořádnou dávku trpělivosti, čekání se ale vyplatí a odměnou je výborná slanina se skvělou kouřovou vůní.

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30240 min Doba přípravy: 30240 min

30240 min (30240 min příprava)

21. 2. 2016 18:46

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Uzení trvalo 9 hodin a spálil jsem půl špalku vyschlé olše.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

pavelk pavelk

21. 2. 2016 19:37

Lenunka: Ano, to se stává, ale háček v kůži nemá šanci se vyvléct! Jinak zajímavý postřeh!:yes::-)

Lenunka Lenunka

21. 2. 2016 19:31

mě se někdy stalo, že se háčky "vyvlékly" ze sádla, je lepší pokud je sádlo tenčí propíchnout po délce špejlí a až za tu chytit háčky, pak je to jistota, že to bude držet:-)

zizala zizala (moderátorka)

21. 2. 2016 19:23

:-p:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domací slanina slanina výroba domácí slaniny domácí slanina recept uzeni slaniny jak udit slaninu domácí uzení špeku slanina recept domaci spek domácí uzený špek recept uzeni sadla uzení slaniny postup sušená slanina jak udit spek recept na slaninu recept na uzený domácí špek jak vyudit slaninu jak vyudit spek domácí sušená slanina jak udělat slaninu

Suroviny: sádlo, sůl hrubozrnná, sůl, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá

TopRecepty.cz

Domácí slanina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xx6l