Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovaná křížová kost se švestkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba tepelné úpravy: 60 min

60 min (60 min tepelná úprava)

21. 2. 2016 14:01

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 244 kJ / 1 970 kcal
Bílkoviny4,57 g
Tuky150,43 g
Vláknina6,64 g
Cholesterol 102 mg
Sodík 412 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy147,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: křížová kost recept veprova krizova kost vepřové křížové kosti recept pecené krizové kosti krizova kost recepty křížové kosti recept pečená křížová kost křižova kost vepřová křížová kost recepty vepřové křížové kosti recept na křížovou kost recept vepřová křížová kost křížové kosti recepty z křížové kosti křížové kosti recepty vepřové křížové kosti recet recepty vepřová křížová kost pecena veprova krizova kost kotleta se švestkovou omačkou jak pripravit krizovou kost

Suroviny: med, olej olivový, ocet vinný červený, česnek, chilli paprika čerstvá, voda, olej, med, ocet vinný, česnek, omáčka chilli sladká, sůl, voda, máslo, povidla švestková, šťáva citronová, mouka hladká, voda, koření hřebíček, skořice, sůl, cukr

TopRecepty.cz

Marinovaná křížová kost se švestkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gEZr