Mangoldová ( špenátová ) polévka s tofu
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 010 kJ / 719 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,04 g |
Tuky | 13,80 g |
Vláknina | 24,24 g |
Cholesterol | 42 mg |
Sodík | 743 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 92,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 2. 2016 08:59
Může být
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 7 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 22 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 19 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 25 minutami
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 53 minutami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 2 hodinami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 2 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 3 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 3 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí
Margotková kolečka: Výtečné slepované cukroví úchvatně voní kokosem a čokoládou
Správné marinování pomůže grilovanému masu ke křehkosti a lepší chuti. Poradíme, jak a čím lze marinovat
Další recepty
Tématické fráze: kukuřičná polévka s dýní špenátová polévka tpfu
Suroviny: mangold, tofu bazalkové, brambory, mléko, cibule, česnek, sůl, pepř, olej
Mangoldová ( špenátová ) polévka s tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NBL2
1 názor