Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí na švestkách

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba tepelné úpravy: 60 min

60 min (60 min tepelná úprava)

18. 2. 2016 13:38

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 654 kJ / 873 kcal
Bílkoviny3,03 g
Tuky50,05 g
Vláknina10,20 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy79,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

19. 2. 2016 08:53

Ja osobne neznášam kombináciu mäsa a ovocia...ľudia to však milujú, to znamená, že problém bude vo mne, nie v recepte...:-))

tejaja tejaja

19. 2. 2016 08:48

dixinka: Prečítajte si prvú vetu svojho komentáru. Ak napíšem, že "No nevím,jestli ten recept bude tak dobrý", Tak je to skoro to isté ako že je zlý, len krajšie napísané. Ak je vám z jahňaciny zle, tak tie recepty prehliadajte a je to. ;-)

dixinka

19. 2. 2016 08:40

tejaja:já jsem nemínila nic o tom,že by váš recept byl špatný,já jen ,že bych asi nemohla,ale kdyby mě někdo známý pozval na malinkou ochutnávku,tak to bych mohla a určitě bych si dala i malou porci.Ale sama bych to nevařila(jen pro velkou rodinu).JO A JEHNĚČÍ MASO MAJÍ V MP KRÁSNO UŽ ASI 10 DNÍ A V GLOBUSU TAKY.

tejaja tejaja

19. 2. 2016 07:53

spagetka: chybíííí...ďakujem, vypadlo mi to. Tá troška cukru je tam kvôli chuti, skaramelizuje to, ale kľudne to môžeš vynechať. ;-)
mika59, Jana Remková : Ďakujem.:-8

tejaja tejaja

19. 2. 2016 07:52

dixinka: každý máme iný názor...ja nemám rada varenú mrkvu, nezjem ju, ale nedovolila by som si tvrdiť, že recept, kde sa nachádza, nie je dobrý, lebo ja varenú mrkvu nejem.:-D
Jahňacie mäso je jedno z najzdravších mias, určite podstatne zdravšie ako bravčové, ale je to vec každého, čo je, nie? ;-)

spagetka spagetka

19. 2. 2016 07:39

Tohle je přesně kombinace dle našeho chlupatého jazýčku, ovoce + maso moc rádi. Podle chuti bych tam možnáá přidala kapku chilli nebo tabasca, ale to skutečně až při konkrétním ochutnávání. No jo, jen to jehněčí nevím, kdy mi, Teri, pošleš ;-):-D Cukr bych s dovolením vynechala, jo, ale skořice, hřebíčky, med - to se mi líbí
:-p:-p:yes::yes:

Jé nechybí ti cukr v Surovinách?;-)

dixinka

19. 2. 2016 06:58

No nevím,jestli ten recept bude tak dobrý,já jehněčí nemám moc ráda a ty švestky do toho,asi bych nemohla.Minulý rok jsme koupili jehněčí rolku v Globusu a to maso se mi zdálo sladké,takže mi z toho bylo akorát špatně.

mika59 mika59

18. 2. 2016 18:40

Jana Remkova: Souhlasím, ale recept pěkný.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 2. 2016 16:42

A máme tady opět jehněčí, které si nemůžeme udělat, protože u nás nikde není. No, Šlak by mne trefil, tohle by nám moc chutnalo s těma švestkama:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: skopove na svestkach jehněčí maso na švestkách jehneci na švestek jehneci se švestkami jehněčé maso globus jehněčí na šveskách recepty globus jehněčí maso jehněčí kýta na svestkach jehněčí s černou omáčka jehněčí na švetkách jehněčína švestkách jehneci na svestkech

Suroviny: máslo, cibule, švestky, skořice celá, koření hřebíček, cukr, sůl, koření černé mleté, solamyl, víno bílé, olej, med, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Jehněčí na švestkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kLZJ