Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kančí na pomerančích a skořici

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 240 min Doba přípravy: 240 min

240 min (240 min příprava)

17. 2. 2016 19:25

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie7 299 kJ / 1 744 kcal
Bílkoviny162,20 g
Tuky95,65 g
Vláknina19,93 g
Cholesterol 320 mg
Sodík 786 mg
Sůl1,95 g
Sacharidy54,22 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud nemáme pomalý hrnec, dusíme v obyčejném kastrolu za občasného podlití doměkka.

Také můžeme použít papiňák ve kterém bude maso měkké cca do 50 minut.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Drahos z kamene Drahos z kamene

17. 2. 2016 20:42

Ahoj Drahuš parádní. Divoký prase to je velká dobrota ,mám moc rád :-K za recept jsem ti šoupl bodík ahoj :yes:

spagetka spagetka

17. 2. 2016 19:26

:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kanec na pomerančích mleté keramiky divočák na pomerancich kanci na pomerančích podle kančí recepty kanci kotleta na pomerancich divoké prase na pomerančích keramické mleté skořice kančí kližka kanec recept albert kančí kančí maso maso na pomerancich kančí ragů na pomeranči kančí guláš na na pomerančích kuře se skořicí a pomeranč játrová paštika se skřicí

Suroviny: plec kančí, olej, cibule, česnek, pomeranče, skořice mletá, bujón zeleninový, pepř mletý, šťáva pomerančová, sůl

TopRecepty.cz

Kančí na pomerančích a skořici

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nkrp