Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí špízy

Hodnocení receptu je 4,9 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 15 min

40 min (25 min příprava + 15 min tepelná úprava)

11. 2. 2016 07:00

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 973 kJ / 1 189 kcal
Bílkoviny262,60 g
Tuky11,30 g
Vláknina2,00 g
Cholesterol 700 mg
Sodík 491 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy8,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

8. 6. 2023 07:35

:-)<3:yes::yes: recept se mi moc líbí, velmi lákavé rybičky ;-)mňam :-K

zizala zizala

13. 2. 2016 14:03

cecilka: :-) Tak to jsem ráda, že se povedlo a chutnalo. Děkuji za pochvalu :-K

cecilka

13. 2. 2016 13:40

zizala: Dokonáno jest, obed hotový, s točením do roládky som mala síce trochu problémy:-((, ale výsledok, hotový skovst.:-p:-K No a este, nemala som cuketu, nahradila som ju zelenou paprikou,no myslím si, ze na kvalite originálneho receptu to neubralo:-?. ešte raz, :yes::yes::yes:, škoda, že nemôžem udeliť ďalší bod:-//:-//. no a samozrejme, bylinky, čerstvé, som tam dala, pestujem si ich v kvetináčoch. Želám pekný deň a samozrejme aj víkend.

maiva maiva

12. 2. 2016 21:51

Dobrá ryba v moc hezké úpravě:-p+:yes:

mysulka mysulka

12. 2. 2016 16:04

Pěkný receptík:-p:yes:

cecilka

12. 2. 2016 12:42

zizala: Ja tiež pangasov moc nemusím, no ostala mi ešte posledná fileta, tak čo s ňou:-//, skúsim z nej vykúzliť ,podľa tvojho receptu, niečo :-p:-p:-p. Potom sa podelím o výsledok, takže,prosím, drž:yes::yes::yes:

zizala zizala

12. 2. 2016 12:10

cecilka: Dej k němu nějakou bylinku a bude to v pohodě. Pangasa někdy taky kupuju, manžel ho má rád, že není cítit rybinou a nemá kosti, tedy pro něj dvě výhody proti jiným rybám :-8

cecilka

12. 2. 2016 12:06

:-p:-p:-p,vďaka za skvelu inšpiráciu na sobotňajší obed,iba verím, že to bude také skvelé ako pôvodný recept, k dispozícii mám totiž iba pangasa :-//

zizala zizala

12. 2. 2016 07:18

tejaja:Anna Kocikova:magdalenka: Děkuji:-K:-K:-K

magdalenka magdalenka

11. 2. 2016 22:24

to je krásne...:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

11. 2. 2016 20:46

Já bych si moc pochutnala:-p
Děkuji za príma recept:yes::-K

tejaja tejaja

11. 2. 2016 19:53

Mne by to chutilo aj bez prílohy, len so zeleninovým šalátom. :yes:;-)

zizala zizala

11. 2. 2016 19:51

Děkuji za milé komentáře :-):-K

yanull yanull

11. 2. 2016 19:31

Za mne ryby ano, v jakékoli úpravě +5 :-p:-K:yes::-p

Simona Skolakova Simona Skolakova

11. 2. 2016 11:47

To je moc hezký receptík;-)hned bych si také dala,tresku mám,tak to brzy udělám:-p:-p:yes:+

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: rybí špízy rybí špíz rybi spiz spiz z tresky vyborne rybi spizy rybí recepty recept rybi spiz rybi spizy recept rybi spizi recept recept rybi špizy špízy z ryb špíz z filety pstruha

Suroviny: candát, čerstvé bylinky, žampióny, cuketa, sůl, pepř bílý, máslo, olej, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Rybí špízy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rokL