Květáková tempura
Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Energie | 3 356 kJ / 802 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,43 g |
Tuky | 2,30 g |
Vláknina | 2,35 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 111 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 184,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tuze návyková verze české klasiky - smaženého květáku.
Zdroj - Apetit
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 2. 2016 14:04
Dooga: Děkuji, a když nezbylo, nedá se nic dělat. Příště dej avízo předem, ať mám šanci se pozvat
11. 2. 2016 11:53
Prima nápad
11. 2. 2016 10:56
,dobrá inspirace,vyzkouším si to,ale asi jenom s obyčejným květákem ,ale ta majonéza s wasabi,to je bomba...
11. 2. 2016 07:34
Nadja: Bohužel nezbylo. Je to tak dobrý, že se vždy zapráší.
Mě tento druh chutná víc, protože mi chuť přijde jako mezi květákem a smaženým sýrem.
Solím až nakonec, protože když osolím květák, tak pouští vodu.
Mě tento druh chutná víc, protože mi chuť přijde jako mezi květákem a smaženým sýrem.
Solím až nakonec, protože když osolím květák, tak pouští vodu.
10. 2. 2016 22:27
Doogoušku, zbylo něco, že bych se zastavila, ...
Romanesco vypadá moc hezky, jako kytka, a mně by bylo líto zakousnout se do něj. Já ho zatím neochutnala, i když jsem na něj v obchodě už několikrát narazila. Jakou má chuť - spíš jako květák nebo brokolice?
Vašíku, proč solíš kousky až po usmažení? Já květák solím před obalováním.
Romanesco vypadá moc hezky, jako kytka, a mně by bylo líto zakousnout se do něj. Já ho zatím neochutnala, i když jsem na něj v obchodě už několikrát narazila. Jakou má chuť - spíš jako květák nebo brokolice?
Vašíku, proč solíš kousky až po usmažení? Já květák solím před obalováním.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 4 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 4 hodinami
Banana split
Přidáno před 4 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 18 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 18 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
Valis uvařila před 24 minutami
Španělské ptáčky z vepřového
TerezaD uvařila před 51 minutami
Makovo-kokosove rezy s kakaovo-rumovou polevou
Sibyla uvařila před 56 minutami
Kuřecí nudličky na kari
andrejkowa.nela uvařila před 1 hodinou
Pudink s piškůtky
Merylas uvařila před 1 hodinou
Kinder Paradiso
Babu1 uvařil před 1 hodinou
Bezkonkurenční králík
Michak uvařila před 1 hodinou
Nejlepší vyprošťovací česnečka
broucekSylva uvařila před 1 hodinou
Vepřová kotleta - rychlá
bertidlo uvařila před 2 hodinami
Domácí houskový knedlík
Karoli uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Mini krtkovy dortíky: Drobná verze oblíbeného dezertu s jemným smetanovým krémem a banánem se rozplývá na jazyku
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
Další recepty
Tématické fráze: tempura recept tempura recepty květák karbanátky apetit recept tempura recepty z kvetaku co je tempura těstíčko tempura recept tempura skrob těstíčko tempura s práškem do pečiva timpura recept obalený plátek květáku tempura v troubě květáková majonéza recepty tempura kvetak pousti vodu květák v tempura těstíčku smažený květák tempura kytka ze smaženého květáku
Suroviny: romanesko, škrob kukuřičný, mouka hladká, kypřící prášek, sodovka, vločková sůl, olej, wasabi majonéza, majonéza, pasta wasabi, šťáva citronová
Květáková tempura
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nk5p
5 názorů