Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pštros na žampionech

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 2. 2016 12:32

Suroviny

Porce: 2-3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 268 kJ / 303 kcal
Bílkoviny69,00 g
Tuky3,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 165 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Hraška je vynikající na bezlepkové zahuštění, samozřejmě se dá použít i klasická zásmažka, ale hraška je jemnější a lehčí. Jen je třeba ji nechat aspoň 20 minut provařit.

Délka vaření záleží na sporáku, je třeba, aby bylo maso měkké. Ze 300 gramů pštrosích steaků budou 2 hodně velké porce nebo 3 menší.

Jarní cibulka na talíři dodá jídlu vynikající chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

chudakpstros chudakpstros

15. 1. 2021 10:22

forsencd

srettka

11. 1. 2021 18:10

chudakpstros: Chudák kuře, chudák slepice, chudák husa, chudák kachna, chudák krůta, chudák ovce, chudák koza, chudák kráva, a tak dále a tak dále. Takže jste vegetarián? Nebo rovnou Vegan? V tom případě chudáci mrkvičky, chudáci cuketky a tak dále:-D

chudakpstros chudakpstros

11. 1. 2021 17:31

chudák pštros :(

chudakpstros chudakpstros

11. 1. 2021 17:31

chudák pštros :(

Drahos z kamene Drahos z kamene

4. 2. 2016 13:18

Johanka128:Těšíme se :yes:;-)

Johanka128 Johanka128

4. 2. 2016 12:37

Drahos z kamene: Klokan taky není špatný, ale u nás pštros jednoznačně vede. Ale právě mám klokana v mražáku, tak jak z něj něco vymyslím, možná sem hodím:-)

Drahos z kamene Drahos z kamene

4. 2. 2016 00:28

:-K veliká pochoutka už jsem jedl i klokana :yes:

magdalenka magdalenka

3. 2. 2016 22:12

chocolate:a preto si nedostala pštrosa!

chocolate chocolate

3. 2. 2016 20:54

magdalenka:Nepodobam, zadek mam polovicni a bohuzel i tu horni vybavu:-((.
Ale pstrosa bych do mrazaku brala.Jsem devce prakticke, nac by mi byla okrasa voliery..

magdalenka magdalenka

3. 2. 2016 18:40

chocolate:nepovedz, že sa podobáš na Irenku?!:-D

mysulka mysulka

3. 2. 2016 17:14

Taky bych ráda ochutnala :yes:

Johanka128 Johanka128

3. 2. 2016 15:19

chocolate: :-D

chocolate chocolate

3. 2. 2016 15:17

Johanka128::-))treba ho jednou dostanu k narozeninam jako Irenka od Bohusa v tom znamem filmu.Osobne bych misto pstrosa na voditku uvitala jiz naporcovaneho a nabalickovaneho;-).

Johanka128 Johanka128

3. 2. 2016 15:14

chocolate: Děkuju...a jednou určitě bude:-)

chocolate chocolate

3. 2. 2016 14:41

Pekne:yes:, posilam bod, i kdyz pstrosa nemam.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pštros recepty pštros recept pečený pštros recepty ze pštrosa recepty z pštrosa steak z pštrosa vareni pstrosi kyta stejk z pštrosa pštros steak recept steak z pštros kuchařka pštros recepty se pstrosa recept na pstrosa recepty pštros kyta pstros pštrosí maso na žampionech recepty s pštrosa steak ze pštrosa recept medajlonky z pštrosa praha jidlo z pštrosa

Suroviny: maso pštrosí, cibulka jarní, žampióny, olej olivový, sůl, pepř, hraška

TopRecepty.cz

Pštros na žampionech

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jN7Y