Vepřové na pórku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 048 kJ / 490 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,32 g |
Tuky | 12,94 g |
Vláknina | 4,03 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 214 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 7,31 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 2. 2016 20:33
maiva: když se dívám na ostatní fotky špagetky, tak mi taky nepříjde, jako Petře, že by bylo nějak "jiné", než její ostatní fota.
3. 2. 2016 16:23
maiva: Mě by zajímalo co myslíte tím, že je tohle jídlo o level jinde. Koukala jsem na ostatní recepty a nepřijde mi.
3. 2. 2016 16:22
mňam
3. 2. 2016 15:41
Maso na pórku je moc dobré A čím méně se ochucuje, tím víc dostanou šanci vyniknout základní ingredience. Hezky naservírováno, nepohrdla bych
3. 2. 2016 14:50
Angel 666:Angel, máš jistě pravdu, ale rukopis autora za ty leta je snad poznatTohle jídlo je o nějaký level jinde.
Jinak recept je jistě dobrý
Jinak recept je jistě dobrý
3. 2. 2016 14:13
Někdy je jídlo prostě fotogenické a někdy, i když na chuť výborné, tak na talíři nevypadá vábně .
Tenhle recept je pěkný a i evidentně fotogenický
Tenhle recept je pěkný a i evidentně fotogenický
3. 2. 2016 13:49
Také dělám na pórku, ale spíš kuřecí na kousky. Přidávám sojovku... bez té to není ono... Co je to za hloupou diskuzi, někdy se fotka povede líp, někdy hůř, někdy to jídlo vypadá nádherně, někdy je chuť lepší než vzhled - pomazánka z mlíčí prostě na pohled moc hezky nevypadá, ale na talíři je to vyfocené hezky (tu fotku po smíchání v misce bych už nedávala, kdyžtak bych pomazánku přendala do čisté misky). Tak co řešíte.
3. 2. 2016 13:45
spagetka: Nerozumíme si. Když srovnám úhledně upravený tento talíř a ten například dnešní s pomazánkou, vidím velký rozdíl. Proto mě napadlo se zeptat. Nejde o ostrost fotky nebo tak, ale o prezentaci a ochucení jídla. Je to samozřejmě Vaše věc
3. 2. 2016 13:41
spagetka: neurazilo, rozesmálo
A jinak mám tady stejný názor jako čokoládka, ale to už jsem ti přeci psala včera.
A jinak mám tady stejný názor jako čokoládka, ale to už jsem ti přeci psala včera.
3. 2. 2016 13:38
Ja jsem se ted schvalne divala a ten bily talir ma spagetka u x receptu, casto i u receptu, kde ma fotopostup pripravy, pomaly hrnec atd.Asi by me take tahle diskuze mrzela.
Recept si zaslouzi bod-nepreplacana dobrota, navic moc pekne a vkusne naservirovana.Tohle se opravdu hodne povedlo.
Recept si zaslouzi bod-nepreplacana dobrota, navic moc pekne a vkusne naservirovana.Tohle se opravdu hodne povedlo.
3. 2. 2016 13:37
cathleen: já chápu, ale do prčic práce, promiň, co s tím mám dělat? Vařím a fotím sama, nikdo to za mě nedělá. Tečka. nechci rozviřovat zas bbé diskuze, ale bránit se teda budu. Řekneš mi, o co tu jde? Řada lidí se ve focení zlepšila, to je snad normální ne? A nezlob se, tebe by toto podezření neurazilo? Mne by nenapadlo ti napsat, hele, ta fotka je moc pěkná, ta není tvoje.... Fakt ne. na to si tě totiž dost vážím a věřím ti, já ano. nemám ve zvyku podvádět. Hezký den.
3. 2. 2016 13:33
spagetka: kruciš, kdo tu mluví (píše) o chybě?
Říkám, že je tahle prezentace jiná než tvoje dnešní mlíčí. Tečka.
Říkám, že je tahle prezentace jiná než tvoje dnešní mlíčí. Tečka.
3. 2. 2016 13:31
nomada:chááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá a jak mám dokázat vážená dámo, či muži, že jsem vařila já? Pozvat vás na kafe? Klidně.
3. 2. 2016 13:29
cathleen: A nemůže to být tím, že mám od vánoc nový foťák, protože mi starý dosloužil, tenhle umí líp a nechceš třeba uznat, že i já se mohu lecčemu přiučit i třeba tu? To je fakt chyba????
3. 2. 2016 13:27
spagetka: nesměj se, mě napadlo totéž Talíř vidět netřebuji - vždyť i kdyby vařila dcera nebo sousedka, je to fuk - recept je to pořád pěkný.
Jen to prostě není tvůj rukopis
Jen to prostě není tvůj rukopis
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 21 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 20 minutami
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 1 hodinou
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 3 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 3 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 3 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 11 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 12 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 12 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Smetanové kari
Luciehola uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zadělávané kuře ve zlaté omáčce: Voňavá sýrová omáčka dá kuřeti nový rozměr chuti, zlatou barvu dodá špetka exotického koření
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Vykoledujte si nejlepší kuchařky se slevou 40%: Exkluzivní velikonoční akce na Toprecepty.cz
Další recepty
Tématické fráze: vepřové na porku vepřové maso na porku pórek recepty vepřové maso na pórku recept vepřové maso na na porku vepřové v porku recepty z pórku veprové kostky na pórku veprove porek vepřový na pórku vepřové maso v porku veprove s porkem vepřové na porku recept vepřové maso s pórkem porek recept veprova na porku recepty na pórek recept na porek vepřové naporku recept vepřové na pórku
Suroviny: maso vepřové, pórek, cibule červená, česnek, kmín celý, pepř, tymián, sůl, vývar, olej
Vepřové na pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Qnj
43 názorů