Zapékaný květák po francouzsku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 811 kJ / 1 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,73 g |
Tuky | 53,96 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 439 mg |
Sodík | 2,97 g |
Sůl | 7,66 g |
Sacharidy | 58,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Z knihy Francouzky netloustnou
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 4. 2009 21:47
22. 4. 2009 21:36
22. 4. 2009 21:03
22. 4. 2009 20:34
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové buchtičky
Přidáno před 5 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 9 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 9 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Smetanová mňamka
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 44 minutami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 1 hodinou
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 2 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 2 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 4 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
trybypet uvařila před 4 hodinami
Meruňkový koláč výborný
wakrim uvařila před 4 hodinami
American pancakes
mibrix uvařila před 5 hodinami
Jablečná ovesná kaše
evoule uvařila před 5 hodinami
Jarní cupcaky
S.pavla uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Jak zahustit polévky, zlepšit jejich chuť a zvýšit výživnost? Skvěle je doplní nudle, noky, knedlíčky, kapání, svítky či krutony
Další recepty
Tématické fráze: zapékaný květák květak dietně recepty z květáku květák recepty zapečená cuketa po francouzsku zapékaný květák se sýrem květák zapékaný zapikaný květák zapeceny kvetak dietne zapékaný květák recept kvetak v kuchyni zapečený květák po francouzsku zapekaný karfiol květák po francouzku recept na květák recepty zapekany květák francouzký květák francouzká jídla květák s lilkem francouzky netloustnou
Suroviny: květák, mléko, sýr nastrouhaný, vejce, máslo, pepř, sůl
Zapékaný květák po francouzsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P15W
19 názorů