Jemnický řízek v bramboráku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 29 848 kJ / 7 134 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 423,09 g |
Tuky | 426,67 g |
Vláknina | 51,30 g |
Cholesterol | 1,70 g |
Sodík | 13,80 g |
Sůl | 34,09 g |
Sacharidy | 376,65 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 3. 2016 12:26
Já dělám to samé ale maso předem neopékám syrové ho hned dám na bramborák a přikryji ho bram.těstem tudíž ta vonavá štávička zůstane v tom bramboráku a je to pěkně stavnaté
1. 2. 2016 19:57
Majkaa: Na 2 kg brambor je to asi akorát :)
1. 2. 2016 16:51
Není to moc, 2 hrsti majoránky?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 2 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 46 minutami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 1 hodinou
Řecké patates
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 2 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 3 hodinami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Časté chyby při výrobě a pečení jidášů: Které to jsou a jak se jich vyvarovat
Další recepty
Tématické fráze: řízky v bramboraku rizek s bramborakem přílohy k bramborákům rizek bramborak domažlický řízek
Suroviny: olej, sýr eidam, prsa kuřecí, česnek, brambory, slanina anglická, vejce, majoránka, sůl, mléko, mouka hladká, pepř mletý
Jemnický řízek v bramboráku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QBVM
3 názory