Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrbaté maso

Krkovička je výborný kousek šťavnatého masa, který se kromě minutek a grilování může také péct. Tento recept je výborný pro milovníky nádivek. Bohatou chuť vytváří žampiony a sýr.

Hodnocení receptu je 5,0 (194×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 45 min

70 min (25 min příprava + 45 min tepelná úprava)

21. 4. 2009 12:45

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 202 kJ / 1 243 kcal
Bílkoviny83,86 g
Tuky41,42 g
Vláknina8,60 g
Cholesterol 663 mg
Sodík 3,39 g
Sůl8,13 g
Sacharidy129,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Doporučené recepty, od paní Markéty Havlové z Mařatic.

Místo žampionů lze použít i hlívu ústřičnou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 4. 2009 12:09

Merylas, jasně, myslela jsem to tak, poslední bylo na Vánoce a až teď ty "Doporučené recepty";-)

Merylas Merylas (moderátorka)

22. 4. 2009 09:27

Jani, to Sváteční cukrování bylo poslední číslo v loňském roce, jsem tady měla na mysli poslední vydané a to byly teda pak ty Doporučené recepty. Většínou jak se zeptám na speciál Lidových receptů, tak nevědí, musím se ptát na ten název čísla, pokud ho znám:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 4. 2009 09:22

No, vidím!:-D Ještě jsem chtěla připsat ten telefon:-) Jo a poslední se jmenovalo "Sváteční cukrování" Je to ten prostřední časopis na obrázku, co jsem přidala;-)

maris maris

22. 4. 2009 09:21

Jani i Merylas, jste moc hodné, zkusím sehnat:-)Děkuju !

Merylas Merylas (moderátorka)

22. 4. 2009 09:18

Jani, tak jsme psaly ve stejnou dobu :-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 4. 2009 09:17

Maris, tady tyhle "Doporučené recepty" vyšly v březnu a je to první číslo, takže předpokládám, že další by mělo vyjít v červnu. Taky jsem se tady dočetla, že se vydávají v Ostravě Hrabové, takže fakt nevím, jestli jsou všude, ale recepty v něm jsou z celé republiky a je tady email, jestli ti to něco pomůže- recepty-sova@volny.cz Tak zkus ten email, třeba by ti je i rádi posílali.;-)

Merylas Merylas (moderátorka)

22. 4. 2009 09:14

Maris, vidím tvůj dotaz na Janu, snad nebude vadit, když odpovím na něco i já :-8 Teda, co vím. Na netu jsem našla jen tohle http://www.casopisovy-portal.cz/casopis/zajmove/li... Ať vidíš jak to vypadá. Časopis vydává ostravské vydavatelství Sova, jsou to speciální čísla receptů od čtenářů, co pošlou do redakce. Každý měsíc ještě vycházejí křížovky a tam jsou taky recepty, ale neluštím, tak nekupuju. Poslední číslo vyšlo asi před 3 týdny, ale u nás na stánku je někdy dost dlouho. Nevím, kde jsem to poslední číslo založila:-8 tak nevím název:-8 A jinak je číslo na objednávky 596 737 053 a e-mail recepty-sova@volny.cz Vím, že se daly třeba objednat i starší čísla. Musím ještě říct, že tam bývá dost hodně známých receptů, většina. Ale kupuju to skrz těch méně známých:-))

maris maris

22. 4. 2009 08:37

Jani, časopisy vůbec neznám:-O, ale Merylas píše, že vychází jen 4x do roka, tak to bude asi tím, že jsou hned pryč. Můžeš mi, prosím, napsat, kdy vyšel poslední nebo kdy má vyjít další, abych se mohla poptat ? Díky:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 4. 2009 08:30

Drobenko a pokud to půjde, vyfoť a přidej foto!;-)

Drobenka

22. 4. 2009 06:54

Jani, dík za receptík. V neděli mají dojít na oběd děcká (syn a dcera s rodinou), tak jsem přemýšlela co dobrého uvařit. I když mám hodně receptů, ale kolikrát nevím co vařit, pro jaký recept se rozhodnout. Teď již vím co v neděli vařit, aby to všem chutnalo. Hrbaté maso bude mít určitě uspěch.

Merylas Merylas (moderátorka)

21. 4. 2009 22:53

:yes::-p Vypadá to dobře. A mám taky sbírku zmíněných časopisů, jsou 4 čísla ročně:-)

Eliza Eliza

21. 4. 2009 22:30

Krásný recept, tato zapečená jídla jsou hrozně vděčná... Prostě putuje do oblíbených k vyzkoušení...:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 4. 2009 22:21

No, Marti, tak u vás jsou asi pořád k sehnání, tady moc ne, sem tam je má jen ten malý obchůdek a moc toho nebere, každý není takový blázen do receptů, jako já :-))

Marta Marta

21. 4. 2009 20:43

Jani, máš pravdu, tyhle časopisy jsou bezvadné :yes:, taky vždycky nedočkavě nakukuju do trafiky (otravuju :-D). Mám většinu čísel od roku 2001, takže si asi umíš představit, co všechno chci stihnout vyzkoušet :-)):-));-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 4. 2009 20:01

Jendo, tyky bych musela na tom světě strašně dlouho, abych tady všechny ty dobroty vyzkoušela;-)

1 10 11 12 13

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: co uvařit k obědu co vařit v neděli co v neděli k obědu co uvařit v neděli co vařit k obědu co uvařit v neděli k obědu recepty-sova@volny.cz vydavatelství sova co mám zítra vařit co mám vařit co uvarit na nedeli co varit co dobrého k obědu co k obědu bez masa co vařit k obedu recepty nevím co vařit co vařit k obědu z veproveho masa co vařit o vánocích co k obědu recepty-sova

Suroviny: krkovice vepřová, sádlo, olej, žampióny, cibule, šunka, rohlík, mléko, vejce, sýr tvrdý, petrželka zelená

TopRecepty.cz

Hrbaté maso

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zmxm