Hrbaté maso
Krkovička je výborný kousek šťavnatého masa, který se kromě minutek a grilování může také péct. Tento recept je výborný pro milovníky nádivek. Bohatou chuť vytváří žampiony a sýr.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 5 202 kJ / 1 243 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,86 g |
Tuky | 41,42 g |
Vláknina | 8,60 g |
Cholesterol | 663 mg |
Sodík | 3,39 g |
Sůl | 8,13 g |
Sacharidy | 129,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Doporučené recepty, od paní Markéty Havlové z Mařatic.
Místo žampionů lze použít i hlívu ústřičnou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 2. 2011 12:37
Maris a Jani, moc děkuji za odpověď, dělala jsem recept ve čtvrtek k večeři, měli i v pátek a moc nám to chutnalo, bylo to vynikající...děkuji za super recept...přeji pěkný víkend...
3. 2. 2011 18:50
To vypadá neskutečně žravě, moc sympatický recept, moc
3. 2. 2011 09:27
maris díky za záskok, Luci, není to blbá otázka, já se raději taky ptám a taky mám pocit, že někdy hloupě. Lépe hloupě se zeptat, než pokazit dobré jídlo
3. 2. 2011 08:47
Lucko,říkáš to dobře, 2 dcl = 200 ml
3. 2. 2011 08:40
Dobrý den,recept vypadá úžasně, ráda bych ho zkusila dnes k večeři. Omlouvám se asi za hloupý otázku - 2 dcl mléka je 200 ml? Moc děkuji a přeji pěkný den, Lucka
27. 1. 2011 10:53
magdalenka taky zdravím a děkuji!!
27. 1. 2011 09:50
Teraz som zistila, že som ti toto nepochvália! Robila som viackrát a patrí u nás k tým najobľúbenejším! Bod som už dala, ale musím fakt extra pochváliť, huby a mäso sú vždy super kombinácia! Zdravím!
19. 1. 2011 09:29
Teda Śári, to je fotka, jako lusk!! taková hodně žravá!!
19. 1. 2011 09:07
Jani my doma máme stejné chutě jako u Vás, zase tvůj recept a doma fšici mlaskali posílám bodík a foto
http://www.kedlubna.tym.cz/Recepty/hrbate_maso.htm...
http://www.kedlubna.tym.cz/Recepty/hrbate_maso.htm...
10. 1. 2011 12:57
buryna díky
10. 1. 2011 12:33
Dneska bylo masíčko k obědu je to opravdu mňamka. Určitě budu dělat častěji
15. 11. 2010 12:59
Pajaja, ježkovy oči proč trapná? taky jsem tady denně a spoustu věcí jsem neviděla. Díky
15. 11. 2010 12:52
Hmm, tak to jsem pěkně trapná, že jsem si tohoto nejlepšího receptu z kategorie VEPŘOVÉ MASO všimla až teď! Janíííí, nádhera, ukládám a vyzkouším! +62
10. 9. 2010 13:18
berti děkuji
10. 9. 2010 09:47
Vypadá to veľmi pekne,v nedeľu už viem,čo bude na obed
dávam bodík
dávam bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 5 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 15 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 38 minutami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 1 hodinou
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 1 hodinou
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 3 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 3 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Hrníčkové recepty a chyby při jejich přípravě: Hrnky nejsou vhodnou odměrkou
Jak očistit žampiony? Jejich příprava nám zabere jen malou chvilku. Pokud si je koupíme, brzy budeme chystat jídlo na stůl
Další recepty
Tématické fráze: co uvařit k obědu co vařit v neděli co v neděli k obědu co uvařit v neděli co vařit k obědu co uvařit v neděli k obědu recepty-sova@volny.cz vydavatelství sova co mám zítra vařit co mám vařit co uvarit na nedeli co varit co dobrého k obědu co k obědu bez masa co vařit k obedu recepty nevím co vařit co vařit k obědu z veproveho masa co vařit o vánocích co k obědu recepty-sova
Suroviny: krkovice vepřová, sádlo, olej, žampióny, cibule, šunka, rohlík, mléko, vejce, sýr tvrdý, petrželka zelená
Hrbaté maso
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zmxm
189 názorů