Hrbaté maso
Krkovička je výborný kousek šťavnatého masa, který se kromě minutek a grilování může také péct. Tento recept je výborný pro milovníky nádivek. Bohatou chuť vytváří žampiony a sýr.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 5 202 kJ / 1 243 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,86 g |
Tuky | 41,42 g |
Vláknina | 8,60 g |
Cholesterol | 663 mg |
Sodík | 3,39 g |
Sůl | 8,13 g |
Sacharidy | 129,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Doporučené recepty, od paní Markéty Havlové z Mařatic.
Místo žampionů lze použít i hlívu ústřičnou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 6. 2011 14:24
EvaSk: asi sa na mňa budeš hnevať, lebo ti poradím, aby si nenechávala trúbu (žiaden el.spotrebič) bez dozoru. Náhoda je blbec...
9. 6. 2011 14:04
Prosím, poraďte - chci to v neděli k obědu uvařit, ale před jedenáctou musím odejít a vrátím se v poledne. Myslíte,když to těsně před odchodem vrazím do trouby (a současně troubu zapnu, nebo do přehřáte?), na kolik stupňů mám dát troubu a jakým množstvím vody podlít, abych tu dobrotu nespálila?
14. 5. 2011 16:30
Jikotka: lépe pozdě, než vůbec!!! Jiřko, díky za vyzkoušení a fotku!!
14. 5. 2011 12:28
Trvalo mi dva roky než jsem vyzkoušela,ale zato musím chválit,chválit ,moc jsme si pochutnali ,dávám foto....
19. 3. 2011 19:12
Dana Churanova: holky, děláte mi velikou radost!!
19. 3. 2011 16:19
Jančo,já Tě taky musím za "hrbáče"pochválit.Dnes jsme vyzkoušeli a nic nezbylo.+1
19. 3. 2011 15:26
steakman: Jéé, děkuji!!
19. 3. 2011 14:28
Fantazie Netřeba dalších komentářů +76
3. 3. 2011 13:10
Tak tahle dobrutka je naprosto bajecna s manzelem jsme se jen olizovali
20. 2. 2011 16:31
misza, ježkovy oči, to je rolování!! Díky moc za foto, i za vyzkoušení
20. 2. 2011 14:20
Jani, dnes jsem se konečně dostala k tomuto receptu. Moc jsme si pochutnali. Vynikající Na tu směs jsem použila je dva rohlíky, 1 dcl mléka, 1 vejce a petrželku nahradila libečkem. Ostatní suroviny byly stejné. Dávám ti 74 bodíka a fotečku k tomu
13. 2. 2011 18:35
metema je mi ctí
13. 2. 2011 15:44
Topky sleduju někdy od srpna a toto byl první recept, který jsem vyzkoušela a hned se stal v naší rodině nej. Hlavně manžel si ho pochvaluje.Dávám další bod.
11. 2. 2011 13:39
briketkaa, moc díky za vyzkoušení!!
11. 2. 2011 11:28
Super recept, delal jsem i z hornich odkostenych kurecich stehen a bylo to taky moc dobre Mlaskala cela rodina
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 6 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 8 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 9 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 45 minutami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 1 hodinou
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 1 hodinou
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 2 hodinami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 4 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 4 hodinami
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 4 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: co uvařit k obědu co vařit v neděli co v neděli k obědu co uvařit v neděli co vařit k obědu co uvařit v neděli k obědu recepty-sova@volny.cz vydavatelství sova co mám zítra vařit co mám vařit co uvarit na nedeli co varit co dobrého k obědu co k obědu bez masa co vařit k obedu recepty nevím co vařit co vařit k obědu z veproveho masa co vařit o vánocích co k obědu recepty-sova
Suroviny: krkovice vepřová, sádlo, olej, žampióny, cibule, šunka, rohlík, mléko, vejce, sýr tvrdý, petrželka zelená
Hrbaté maso
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zmxm
189 názorů