Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrbaté maso

Krkovička je výborný kousek šťavnatého masa, který se kromě minutek a grilování může také péct. Tento recept je výborný pro milovníky nádivek. Bohatou chuť vytváří žampiony a sýr.

Hodnocení receptu je 5,0 (194×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 45 min

70 min (25 min příprava + 45 min tepelná úprava)

21. 4. 2009 12:45

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie5 202 kJ / 1 243 kcal
Bílkoviny83,86 g
Tuky41,42 g
Vláknina8,60 g
Cholesterol 663 mg
Sodík 3,39 g
Sůl8,13 g
Sacharidy129,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Doporučené recepty, od paní Markéty Havlové z Mařatic.

Místo žampionů lze použít i hlívu ústřičnou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lenka Lejskova

9. 1. 2014 11:49

posílám bodík a v neděli vyzkouším :-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 11. 2013 13:52

Michaela Medkova: Díky, Míšo :-)

Michaela Medkova Michaela Medkova

19. 11. 2013 13:40

Dnes bylo masíčko k obědu a je to velká mňamka, velmi chutnalo i manželovi.:-p:yes: Honzík ten vybral nádivku, ale on moc to maso nemusí nikdy. Posílám bodíčka a ukládám mezi oblíbené určitě budeme opakovat,díky za výborný recept.:-K Nádivku jsem já jedna poprvé a udělala na mě velký dojem.

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 4. 2013 23:56

Anneetta: díky moc. Mám vždycky radost, když někdo vyzkouší a když chutná;-)

Anneetta Anneetta

29. 4. 2013 21:29

Včera jsem zkoušela a masíko měl velký úspěch. Děkuji za recept a přidávám bodík.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 1. 2013 16:16

Eva: děkuji, to jsem ráda, že chutnalo;-)

Eva

20. 1. 2013 14:13

Dnes jsem vařila a musím napsat,že to bylo výborné,bombastické!!!!!
Chválím:yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 12. 2012 15:40

petrpanes@seznam.cz:;-) jsem ráda, že chutnalo;-)

petrpanes@seznam.cz

30. 12. 2012 14:00

Výborné,místo vody smetana a nemá to chybičky!!!!
Díky za inspiraci na dnešní oběd!!!;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 8. 2012 19:40

alus.s: děkuji, jsem ráda, že chutnalo a taky bych raději hříbky, no, ale u nás nerostou:-(

alus.s

6. 8. 2012 19:37

Dnešní oběd, místo žampionů jsem dala letošní směs hříbků, místo šunky Trmický salám z Globusu ( Ústečandy budou vědět ), sýr uzený. Moc jsme si pochutnali. Dávám další bodík :yes: :-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 6. 2012 12:37

magdababe: děkuji!:-)

magdababe

15. 6. 2012 12:10

Dobrý den, recept jsem vyzkoušela a naprostá bomba, mňamka nad mňamky. DOPORUČUJI:yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 1. 2012 13:22

ralbyk: díky;-)

ralbyk

29. 1. 2012 13:17

dnes jsem uvařil bylo to super posílám bodík:yes::yes::-):-):-K

1 2 3 4 5 6 13

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: co uvařit k obědu co vařit v neděli co v neděli k obědu co uvařit v neděli co vařit k obědu co uvařit v neděli k obědu recepty-sova@volny.cz vydavatelství sova co mám zítra vařit co mám vařit co uvarit na nedeli co varit co dobrého k obědu co k obědu bez masa co vařit k obedu recepty nevím co vařit co vařit k obědu z veproveho masa co vařit o vánocích co k obědu recepty-sova

Suroviny: krkovice vepřová, sádlo, olej, žampióny, cibule, šunka, rohlík, mléko, vejce, sýr tvrdý, petrželka zelená

TopRecepty.cz

Hrbaté maso

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zmxm