Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tagliatelle s hříbkovou omáčkou a masovými koulemi

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

20. 1. 2016 17:29

Suroviny

Porce: 2-4

Nutriční hodnoty

Energie3 885 kJ / 929 kcal
Bílkoviny79,52 g
Tuky44,51 g
Vláknina12,32 g
Cholesterol 589 mg
Sodík 414 mg
Sůl1,06 g
Sacharidy34,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Další mé recepty najdete zde: http://www.vareniapeceni.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

terezicka1 terezicka1

20. 1. 2016 19:59

hosta...děkuji :-)

hosta hosta

20. 1. 2016 19:18

Parádní fotky, hezké recepty - už jsem tě od listopadu postrádala, vítej:yes:

terezicka1 terezicka1

20. 1. 2016 18:58

Jee, děkuji moc za krásný komentář. Je to spíš taková moje kuchařka, kam vždycky prostě kouknu na nápad a zároveň doufám, že tím inspiruji ostatní. Dávám tam jen jídla, který jsou nějak nejlépe vyfoceny. Někdy se povede, někdy ne. :-K:-)

bystrouska

20. 1. 2016 18:38

Ahoj Terko, koukla jsem na Tvé stránky a všechny recepty i fotky se mim moc líbily. Píšeš tam, že nejsi žádná food bloggerka, ani žádná kuchařka či cukrářka, ale že jsi zbytečně skromná:-K. Fotky i recepty jsou úžasné, určitě něco vyzkouším, i když to nebude taková krása jako máš ty:-p, nejsem moc šikovná:-O.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: těstoviny s hříbkovou omáčkou hovězí s hříbkovou tagliatelle s kurecim a hribky těstoviny s hribkovou omáčkou a kuřecím masem těstoviny s hříbkovou testoviny s masovimi koulemi tagliatelle s houbovou omackou a masove kulicky zapečené žampiony s masovými koulemi hovězí s hříbkovou omáčkou svedske kulicky s houbovou omackou koule z mletého masa s hribkovou hribkova omacka se listovym spenatem testoviny s masovymi koulemi

Suroviny: maso hovězí mleté, houba hřib, těstoviny, cibule, česnek, smetana, víno bílé, sůl, pepř, koření masové koule, vejce, strouhanka

TopRecepty.cz

Tagliatelle s hříbkovou omáčkou a masovými koulemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xwRJ