Kuře z pekárny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: kuchařka on-line Recepty.cz - recept p. Jany Rubyové
Recept vhodný pro vítěze soutěže :-))
Tento recept najdete také na:http://www.zdravavarecka.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 7. 2013 10:13
Dobrý den,tuto pekárnu mám a zahálí mi tady,tak aspoň nějaká inspirace,jakmile koupím kuře,jdu na to,děkuji za receptík...
10. 7. 2011 16:34
Jé z náhodných na mě koukl príma recept za kulatý desátý bodík+10
3. 11. 2009 12:25
Pro REBEKU - mám pekárničku Bifinett KH1171, je z Lidla a jsem s ní velice spokojená
3. 11. 2009 12:24
Elizo - dnes jsem si všimla teprve tvého dotazu. ROzdíl je nejen v chuti, ale i v přípravě - nemusíš se v podstatě o nic starat, jen po nějaké době masu prohodit polohu
tygr-rex (neregistrovaný) - jsem ráda, že se pokrm vydařil a chutnal
tygr-rex (neregistrovaný) - jsem ráda, že se pokrm vydařil a chutnal
3. 11. 2009 12:19
Tak tohle mohu jen a jen všem doporučit, dnes jsem dělala kuřeci stehna bez kosti hodinu a půl bez podlévání jen jednou jsem je promíchala. Maso je úžasné, křehké, prostě super.
21. 10. 2009 10:14
Iljuško, je nějaký rozdíl mezi kuřetem pečeném v pekárně a v elektrické troubě (případně jaký)? Nebo je to spíše tip např. na chatu, kde řada lidí nemá troubu? Já bych to ráda vyzkoušela, ale nevím, jestli to má smysl doma (jinak díky za recept, na chalupě nebo spíše na chatě se bude hodit).
31. 8. 2009 13:13
Pekarne Bifinett KH1171, Profesor DP-06 a Concept PC-5040 sú jedná a tá istá pekareň, len pre ineho odberateľa. Najviac receptov je v Profesorke
11. 8. 2009 17:28
Ilonko,nemas pakarnu Profesor?Je mi hodne povedoma,myslim,ze je to ona.mam ji taky.To kuratko vypada luxusne,odzkousim a bodku posilam uz ted
13. 4. 2009 07:50
Iljuška, ďakujem Ti. To vieš, ja som staršia generácia a každá novota ma udiví. Nedôverovala som ani PH ani DP alebo umývačke riadu...teraz si bez nich neviem život predstaviť. Všetko dobré!
12. 4. 2009 22:44
magdalenko - jestli jsem to dobře pochopila, tak jsi měla na mysli, v jakém byla stavu pekárna po pečení kuřete? Vypadala skoro stejně jako před akcí, po vyndání kuřátka jsem nádobu na chviličku namočila s trochou Jaru a asi za hodinku byla umytá a jako nová. I na fotce,( kde je kuře upečené) je vidět, že neutrpěla žádnou újmu
12. 4. 2009 17:26
Ja som už v pomalom hrnci kura "piekla" a toto ma zas prekvapilo. Svoju pekáreň mám veľmi rada, v podstate skoro denne maká. Ak to odskúša niekto, som zvedavá na referencie. Hlavne, ako vyzerá pekáreň po použití a pod. Budem vďačná za všetky informácie.
12. 4. 2009 07:22
Iljuško. Já jsem málem omdlel. Tomu se nedá ani uvěřit. To musím zkusit za každou cenu. Už se nemohu dočkat. Jen co se z toho vzpamatuju. +bodík.
11. 4. 2009 21:54
Díky za ten nápad, já taky pekárnu používám víc na těsta než na pečení chleba,tohle určitě využiju.
11. 4. 2009 18:53
vybusna - to kuře vážilo 1,5 kg (bez páteře, kterou jsem mu vyřízla o trochu méně a je tam delší čas, než se pekárna nahřeje a začne péci - což trvá asi zhruba 20 minutek.
11. 4. 2009 18:31
no napad je to fakt skvely....akurat ma odradza dlha doba pecenia..2 hodiny je fakt dost
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečené batáty
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 2 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Právě bylo uvařeno:
Řecké patates
Fitulka uvařila před 17 minutami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 29 minutami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 31 minutami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 54 minutami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 1 hodinou
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 2 hodinami
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: pekárna profesor bifinett kh 1171 pekárna bifinett kure v domaci pekarne domácí pekárna bifinett kure z domaci pekarny domaci pekarna profesor pekárna bifinett kh 1171 bifinet kh1171 bifinett domácí pekárna bifinett kh 1171 kh 1171 pekárna na chleba profesor kh1171 pekárna chleba profesor pekárna bifinet domací pekárny profesor profesor dp-06 bifinett kh1171 pekarna concept recepty
Suroviny: kuře, sůl, koření, olej
Kuře z pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qj20
22 názorů