Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ľubochňanský řízek

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 10. 2015 16:58

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Recept jsem napsal, páč jsem tady študoval právě řízky a musel jsem si dojít do lednice pro něco, abych přestal slintat jak bernardýn. Jen jedno: cituji co jsem se tady dočetl:"I když peču řízky pomalu jsou suché". Právě naopak opékat rychle a prudčeji, aby zůstaly uvnitř ještě mírně narůžovělé. PS: foto bohužel nemám.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hosta hosta

22. 10. 2015 18:51

Jansky Alfred: Ale, ale - tak koukám, že váš slovník a váš recept mají stejnou úroveň;-)

Jansky Alfred

21. 10. 2015 22:20

Tak dejte deset to snad dáte ne? Cukrářko a opejkači párků. Já myslel, že jde tady o jídlo a né o milimetry.:-p

casino casino

20. 10. 2015 22:31

hosta:
No, těch 5mm jsem nechtěl komentovat, já su kopyto a mám problém is plátky 1cm :-8 ale Alfred Jansky: je asi šikula;-)
...ááá nééébo těch 5mm je až po naklepání:-)
Ale stejně si nedokážu představit maso 5mm silné že je vo vnútri růžové, jak stojí psáno v poznámce. No, představit si to i dokážu, ale jak to dokázat v reálu, tak to si představit nedokážu:-*:-*:-*

hosta hosta

20. 10. 2015 22:24

casino: taky nevidím důvod proč roštěnou nenaklepávat - ale při výšce 5 mm? To asi snad bude chyba, ne? Já tedy pětimilimetrové plátky z masa ukrojit neumím;-) - možná ze zmrzlého na nářezáku?

casino casino

20. 10. 2015 21:59

Petra:
No, já taky klepu krávu po chrbátu:-D ale rád se nechám poučit, proč si myslíte to co píšete:-)

tejaja tejaja

20. 10. 2015 21:39

Alfred Jansky: Ak je to podľa Ľubochne, tak aj Ľ. ;-)

Alfred Jansky

20. 10. 2015 21:16

Jéé sorry fakt mi tam chybí to n :-(

Alfred Jansky

20. 10. 2015 21:10

Recept asi nejde vygůůlit, je od profi kuchařky původem z Maďarska. U nás k dostání po hospodách, ale z vepřového (cena). Petra: myslet je prd vědět :-). Sorry, že neumím to l s tím cosi a že jsem se nezeptal odkud ten název. :-) Doporučuji vyzkoušet.

tejaja tejaja

20. 10. 2015 13:22

Martin: Zaujíma ma to preto, lebo ak by to náhodou bolo podľa slovenského mesta Ľubochňa, tak by to mal byť Ľubochňanský řízek.;-)

Martin

20. 10. 2015 11:31

tejaja: To bude asi nějaký výmysl, googlil jsem, ale nic nenašel :-D

tejaja tejaja

19. 10. 2015 20:41

Môžem sa opýtať, podľa čoho je názov ?;-)

Petra

19. 10. 2015 19:46

Tak já si myslím, že roštěnec by se neměl naklepávat ;-(

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: řízek lubochaň recepty lobochnansky rizek recept lobochnansky řízek lobochnansky řízek se sýrem lubochnˇanský řízek obrácené maslove rizky rizky naopak lubochňanský řízek se sýrem lubochňanaký řízek recept obrácený rostenec lubochnanský vepřový řízek lubochňansky vepřový řízek recept obrácené vepřové řízky židovský řízek obrácené hovězí řízky obalene zmrzle rizky lubochňanský kuřecí řízek lubochnanky řízek recept lubochňanský řízky rizek naopak

Suroviny: roštěnec nízký, pepř, sůl, mouka, vejce, strouhanka, sádlo, sýr strouhaný

TopRecepty.cz

Ľubochňanský řízek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZNvv