Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jablkový křupanec s hroznovým vínem

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

15. 10. 2015 15:53

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 240 kJ / 1 970 kcal
Bílkoviny29,44 g
Tuky7,21 g
Vláknina12,03 g
Cholesterol 4 mg
Sodík 12 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy440,71 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je z knihy Jablková kuchárka.

Jedlo možno samozrejme upiecť aj spolu, v jednej väčšej mise.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Irrena Irrena

20. 1. 2016 10:20

Za chvíli ho budu dávat do trouby;-):-p:yes: Jen jsem vyměnila hroznové víno za brusinky:-8

Lenunka Lenunka

15. 10. 2015 22:42

Dobrý nápad:-):yes:

spagetka spagetka

15. 10. 2015 19:37

Hmmm, zajímavé křupání ;-):-p:yes:

mysulka mysulka

15. 10. 2015 16:47

Mňam, to vypadá moc chutně :yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty s hroznovým vínem recept jablkové vína jablkové vína, recepty

Suroviny: mouka hladká, cukr, skořice mletá, sůl, máslo, jablko, víno hroznové, cukr, škrob

TopRecepty.cz

Jablkový křupanec s hroznovým vínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gN69