Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ořechová náplň (nejlepší, co znám)

Ořechová náplň se skvěle hodí do buchet, koláčů, šátečků, závinů (štrúdlů) a mnoha dalších moučníků. Každá zkušená kuchařka má oblíbený recept, za který by dala ruku do ohně. Pokud jste ještě ten svůj nenašli, vyzkoušejte náš prověřený. Třeba se trefíme do vkusu a vy tak získáte svůj rodinný poklad.

Hodnocení receptu je 5,0 (49×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

11. 10. 2015 14:45

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie10 487 kJ / 2 507 kcal
Bílkoviny52,94 g
Tuky167,50 g
Vláknina15,60 g
Cholesterol 12 mg
Sodík 88 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy173,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Další moje recepty na Pekárnománii -> http://www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

martinice

14. 8. 2016 17:22

Někdy přidám trošku hvězdičkové koření.:yes::yes::yes:

Vlasta

13. 8. 2016 00:30

Ja ešte pridám trochu masla a štipku škorice a šTIpku mleté klinčeky...

Ilona

9. 3. 2016 21:16

Dávám kousek másla, je taková hedvábná a někdy trochu citronové kůry, rum... bílek ne.
:-)

kvetoslava spurna

5. 3. 2016 23:07

:-))

cathleen cathleen

11. 1. 2016 15:35

Marie:¨dvakrát psaný cukr byl překlep, bylo hned opraveno;-)

Marie

11. 1. 2016 15:32

náplň se mi zdá moc dobrá,a ten cukr tam dvakrát nevidím.Ale sladit si múžete podle svého.:yes::-K:-D:-))

cathleen cathleen

8. 1. 2016 20:52

Eva Pospíšilová: ano, ale to pak už není tahle náplň, ale náplň dost jiná:-p

Eva Pospíšilová

8. 1. 2016 19:41

Dělám bez bílku,ale vařím v mléku. Ani piškoty nedávám. Osladím dle chuti,povařím, nechám vychladnout a použiji.

Věra

5. 1. 2016 19:43

Děkuji, tu zkusím :-))

Minjaver Vilímková

5. 12. 2015 11:24

Kdo má rád trošku kořeněnější,může přidat podle chuti i trošku skořice.Samozřejmě opatrně, všeho moc škodí.Dáváme do směsi a ochutnáváme musíme myslet na to, že až se vše spojí po chvíli se chutě rozvinou.Dává se i trošičku drceného hřebíčku.

maiva maiva

14. 10. 2015 20:30

Náplň znám, dělávám stejně. Možná dávám v poměru méně medu a více rumu:-D ale pěkně se s ní tvaruje, plní cukroví:-p+:yes:

bofinka

11. 10. 2015 18:44

Ta je :yes:

zizala zizala (moderátorka)

11. 10. 2015 18:24

Uloženo :yes:

Jikotka Jikotka

11. 10. 2015 16:18

Jo,ten rum mi tam bude chutnat :-D:-D:-D

cathleen cathleen

11. 10. 2015 16:13

Jikotka: překlep, lžíce mají být rumu. Opravím, děkuji :-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ořechová náplň orechova nadivka orechova napln do kolacu ořechová náplň recept jak se dělá ořechová nápln ořechová náplň do buchet ořechová náplň na koláče ořechová náplň do ořechů ořechová nádivka do koláčů recept na ořechovou náplň oříšková náplň ořechová nádivka do buchet ořechová nápln na koláč ořechová náplň bez másla napln do ořechu ořechová nádivka do cukroví ořechová nápln z maslem spařené orechy ořechová náplň s mlekem napln orechova

Suroviny: ořechy mleté, mléko, piškoty, med, cukr, rum, bílek

TopRecepty.cz

Ořechová náplň (nejlepší, co znám)

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kNOx