Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangas s pikantním přelivem

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 4. 2009 19:08

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 112 kJ / 266 kcal
Bílkoviny36,50 g
Tuky3,34 g
Vláknina10,08 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 874 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy20,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

misza misza

25. 6. 2010 11:32

Elizo tak jsem tento recept vyzkoušela a byla to moc příjemná změna. Moc nám to chutnalo.:-p Dělala jsem to předevčírem, ale dokopala jsem se tady až teď.:-8 Fotky nemám. Byla tu zrovna návštěva, takže bylo všechno na rychlo.;-) Bodík jsem dávala a určitě to zase někdy uvařím:-*

Eliza Eliza

20. 5. 2010 08:31

Míšo, díky, je to zase trochu něco jiného, rodinka už nějak odmítala takovéty obyčejné úpravy mdlé chuti, tak jsem začala vymýšlet variace...Pangas je skvělý i na různé závitky a roládky, má pevné maso a dobře se s ním pracuje. Je to vděčná rybka...:-))

misza misza

20. 5. 2010 08:27

Elizo vypadá to velice dobře:-* Ukládám a příležitostně vyzkouším.+4:yes:

Luky

30. 4. 2010 10:45

Eli, tvůj recept upoutal mě i partnera, dneska ho vaříme a udělujeme bodík:yes:. Snad to bude vypadat tak krásně jako na tvých fotkách a ještě lépe chutnat :-D

Eliza Eliza

10. 4. 2009 17:14

Ingrid, když si vezmeš, že filet pangase má téměř 200 g a vyjde na něj 25 g salámu, není to zase tak moc...:-)
Už se nám trochu přejedl, ale protože je to cenově dostupná ryba a navíc bez kostí, tudíž nemusím při jídle pořád hlídat dítě, tak ho připravuji poměrně často. No a vymýšlím nové variace, aby bylo jídlo něčím zvláštní.
A když použiješ kvalitní salám (my měli chorizo), tak to zase tak nezdravé není...;-):-)

Ingrid.W

10. 4. 2009 13:03

Nevím, mě je té zdravé rybky v tom salámu trochu líto;-(

Merylas Merylas (moderátorka)

9. 4. 2009 23:53

Zase další z tvých príma receptíků:yes:

HankaPu HankaPu

9. 4. 2009 23:33

Eli, dneska jsem zrovna koupila pangase a přemýšlela jak ho udělat, tak teď už to vím, vyzkouším tvůj recept:yes: vypadá to moc pěkně:-) +

sebena sebena

9. 4. 2009 21:54

Dávám bodík, ryby můžu na všechny způsoby a tohle vypada opravdu lákavě:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: jak udělat pangase pangas recept recept pangas pepřový přeliv pikantní pangasius recepty čím okořenit ryby pikantní pangasius čím okořenit rybu jak okořenit pangase jak udělat pangasius čím okořenit pangase ryba pangast jak vypada ryba pangas filety pangas příprava pangase pangas filet recept pikantni ryba pangasius recepty pangast jak udelat pangase prirodne pangast ryba

Suroviny: filety ryby pangasius, salám suchý, cibule, česnek, olej sezamový, mouka hladká, česnek granulovaný, sůl

TopRecepty.cz

Pangas s pikantním přelivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X6M5