Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Výborné těsto na pizzu (používané už 20 let)

Hodnocení receptu je 4,5 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 9. 2015 16:10

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie8 613 kJ / 2 059 kcal
Bílkoviny63,50 g
Tuky31,30 g
Vláknina18,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,21 g
Sůl8,00 g
Sacharidy371,64 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

pavelkovalenkaa

3. 7. 2021 16:43

Těsto výborné a když se vyválí natenko, tak krásně křupavé, potřebovala jsem rychle nějaké zakousnutí pro neohlášenou návštěvu a povedlo se

kucenka kucenka

19. 2. 2017 15:55

Výborné,skvělé dělala jsem včera neměla jsem normální kvasnice tak jsem dala sušený a povedlo se moc chutné a měkoučké i dnes při opětovném ohřátí v troubě!!!!<3<3<3:yes:

tejaja tejaja

26. 4. 2016 10:20

Cesto je skutočne výborné, veľmi dobre sa s ním pracuje.
mariana. : Pokiaľ použijem vodu, nie mlieko, a nedám tam vajce, ktoré do pizzy nepatrí, tak to nie je vôbec buchtové.
Laďka: Tenké je také, aké ho vytiahnem. Dávala som na veľký plech (robila som z polovičnej dávky, takže len jeden, 32x40 cm) a preto bolo po upečení tenké a chrumkavé. ;-)

Marketti

1. 10. 2015 10:21

Dělám hodně podobné těsto, jen místo vody mléko a oleje 150 ml, vyjde mi to na 2 celé plechy

Laďka

27. 9. 2015 16:47

taky dělám pizzu z podobného těsta bez vajíčka.
Mariana měla možná na mysli výslednou konzistenci upečeného těsta - ano toto těsto je měkké "jako buchtové". Není to tenké a křupavé těsto jako z pizzerie.
Ještě poznámka - recept je zařazen v kategorii Domácí pekárna, ale o té v textu není žádná zmínka. Nebyla by lepší - když už se recept jmenuje ... na pizzu - dát do Pizza ?

hosta hosta

26. 9. 2015 20:07

Chuchu: nepochybně dva bochánky - dvě pizzy - dvakrát pečení;-)

Chuchu

26. 9. 2015 20:02

Prosím, nerozumím - peču na 2x při 230 stupních cca 14 min, jak je to myšleno?

cathleen cathleen (moderátorka)

26. 9. 2015 19:57

mariana.: proč myslíš? Mám hodně podobný recept, možná trochu víc oleje a hodně méně droždí. Ale jinak je:yes:

mariana.

26. 9. 2015 19:30

To je trošku buchtová pizza, ne?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: buchtová pizza recept na výbornou těsto na pizzu recept na vybornou pizzu těsto na pizzu výborný recept na pizzu těsto na pizzu recept buchtové těsto na pizzu těsto na výbornou pizzu buchtova pizza recept vyborne cesto na pizzu tenké těsto na pizzu cesto těsto na pizzu pizza těsto pizza buchtova vyborny recept na pizza těsto na pizzu s vajickem vybone testo na pizzu recept na těsto na pizzu výborný recept pizza výbrné těstp na pizu

Suroviny: mouka hladká, droždí, olej olivový, sůl, cukr, voda

TopRecepty.cz

Výborné těsto na pizzu (používané už 20 let)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qmQG