Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lenčin kuřeci guláš à la Casey

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 12. 2015 04:54

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 634 kJ / 1 347 kcal
Bílkoviny176,08 g
Tuky43,63 g
Vláknina18,52 g
Cholesterol 412 mg
Sodík 1,99 g
Sůl4,90 g
Sacharidy55,67 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Bramborove knedliky : Pouzivam klasickou smes, po uvareni necham vychladnout, mnohem lepe se kraji.

Misto cesnekovych strouzku se take da pouzit cesnekovy prasek.

Nekdo pridava do smesi i kmin.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Petra

8. 12. 2015 13:40

Casey, na toprecepty chodí většina lidí z čech nebo ze slovenska, masox bych určitě nedoporučovala... Ten všechno jídlo "zabije", půl kostičky ještě jde, ale víc rozhodně ne... (pro 4 porce).
Jinak zahuštění moukou - omáčka sice zhoustne rychle, ale opravdu se musí vařit aspoň 10 minut, aby v jídle nebyla cítit (jak píše i Tom Beyk). To je spíš rada pro ostatní kdo budou chtít tenhle recept zkoušet :-)

Casey Casey

8. 12. 2015 10:03

Petra: V jistem slova smyslu souhlasim, ale ja varim v Americe a tam ty bujony sou jsou hrozne male a prakticky bez klasicke chuti na co jsme zavykli v Cechach, takze souhlasim a proto rikam, ze se to musi doplit vodou dle vlastni chuti. Navic zde nerozdeluji mouku na ruzne druhy, tak ono to houstne hodne rychle, ale dekuji za komentar, muzete zkusit upravit dle sve vlastni chuti :)Lenka

Tom Beyk Tom Beyk

8. 12. 2015 09:05

Petra:...naprostý souhlas, na takové množství masa 2 masoxy to musí být hrozně slané. Navíc, ta mouka nakonec se musí vařit minimálně 15 minut jinak je cítit.:-S

Petra

7. 12. 2015 19:24

Guláš z kuřecího masa jsem také ještě nezkoušela. Ale pokud orestujeme cibulku do zlatova, tak jí pak těžko budeme dorestovávat do sklovata... 2 kostky masoxu - když už, tak stačí půlka bujonové kostky, dát tam dvě tak to přebije chuť všeho ostatního... Sojovka do guláše také nepatří...
Nevím nevím tenhle recept se mi moc nepozdává :-)

medmic

7. 12. 2015 13:30

Hmm, tak guláš z kuřete jsem nikdy nezkoušel. Zajímavé. Tohle otestuji, jen asi místo prsou použiju stehenní řízky (mají výraznější chuť)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: guláš z kuřecího masa kuřeci guláš kuřecí guláš recept guláš z kureciho guláš z kuřecích prsou guláš všeho s chuti recepty kuřecí guláš rostlinné maso ala husa gulas kuřeci recept na kuřeci guláš kureci steheni gulas drůbeží guláše zahuštění guláše sojovou mouka kuřecí guláš na smetane kure na gulas

Suroviny: prsa kuřecí, sádlo, cibule, česnek, majoránka, paprika sušená sladká, olej, sůl, pepř, bujon kuřecí, omáčka sojová, bobkový list, voda, mouka

TopRecepty.cz

Lenčin kuřeci guláš à la Casey

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2QwM