Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušený kapr na červeném víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 12. 2015 16:42

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 070 kJ / 1 451 kcal
Bílkoviny84,44 g
Tuky94,50 g
Vláknina8,34 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 228 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy31,72 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Zdroj - kuchařka Myslivec a rybář v kuchyni, autor Vladimír Doležal, vydalo nakladatelství Dona

Postup filtování a prořezání kostiček najdete na http://www.trebonskykapr.cz/kapr-bez-kosti-filetov...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

vlaďas

7. 12. 2015 17:41

Kapra na červeným udělej,bílým ho zapíjej a je to;-),je to fajn

yanull yanull

6. 12. 2015 16:49

Já jsem si vždy myslela, že kapr kamarádí s vínem bílým a ejhle, i s červeným, no zase jsem o něco málo chytřejší a posílám 1. bodík :-p:-):-K:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kapr na vine dušený kapr kapr recepty dušený prořezání kapr kapr na víně recept kapr s ryzi recept kapr na vině dušený pečený kapr peceny kapr se zeleninou a cervenym vinem recept dušený kapr dušeni kapr prořezání kapra dušený kapr recepty kapří ypsilonky kapr na zelenině a červeném víně kapr na rajčatech a protlaku kapr načerveném víně dušený kapr na zelenině kapr recepty na víně kapr na na víně

Suroviny: kapr, máslo, cibule, česnek, víno červené, mouka hladká, protlak rajčatový, cukr, pepř mletý, sůl, citron

TopRecepty.cz

Dušený kapr na červeném víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ny62