Hruškáč
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 085 kJ / 1 693 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,56 g |
Tuky | 85,32 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 727 mg |
Sodík | 250 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 187,78 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 10. 2015 22:55
27. 10. 2015 20:57
27. 10. 2015 19:43
27. 10. 2015 19:20
27. 10. 2015 16:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 6 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 6 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 7 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 7 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 1 minutou
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 45 minutami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 2 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 2 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 2 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 4 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uvařit hrušková povidla podle našich babiček. Vyzkoušejte je bez cukru
Hrušková povidla vaříme z dobře vyzrálého ovoce. Výborně chutnají a jsou oblíbenou náplní buchet, koláčů a knedlíků
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Další recepty
Tématické fráze: hruškáč
Suroviny: máslo, cukr krupice, mouka hladká, vejce, prášek do pečiva, sůl, mléko, hruška, máslo, cukr krupice, šťáva citronová, džem brusinkový, ořechy
Hruškáč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gNMl
5 názorů