Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bílá zelňačka od Remčuly

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 4. 2009 17:05

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 245 kJ / 298 kcal
Bílkoviny12,30 g
Tuky1,50 g
Vláknina15,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,01 g
Sůl10,00 g
Sacharidy50,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

25. 10. 2020 16:48

Klivan: Podle mých zkušeností stačí dát nejdříve brambory na cca 8 -10 minut,podle velikosti a pak přidat zelí. Brambory jsou akorát a nerozvaři se, zelí je jakoby zpevni.

Klivan

25. 10. 2020 16:35

JanaDorazinova podle mých zkušeností je lepší uvařit brambory zvlášť a i s vodou je přidávám do uvařeného zelí. V kyselé vodě se zelím se neuvaři do měkka.

Pejli Pejli

14. 1. 2012 09:40

Hledám inspiraci, co se týče polívek. Tuhle co nejdříve udělám :yes:

Daniella O. Daniella O.

3. 12. 2010 00:51

Tak tohle mi take nejak uniklo, zelnacku muzeme ......:-)) Tahle bila je jina, musim vyzkouset a bodik predem:-)):-)):yes:.Bilou zelnacku jsem zatim delala pouze z cerstveho zeli....:-O

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 12. 2010 23:52

rebeka, no, nevím, jak ty, ale já teď těm polévkám moc nedám. Snažím se jíst všechno a menší porce a polévky do mého jídelníčku nějak nepasují:-S Vařím je jen pro Láďu na večeři;-)

rebeka rebeka

2. 12. 2010 23:45

Remčulo:-!:-Ojak mi toto mohlo uniknout:-S:-?
paráda:-!:yes::-p;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 4. 2010 21:40

savlinka na kdy ji mám uvařit?:-))

savlinka savlinka

7. 4. 2010 14:39

Jani,tak tu miluju hned jsem u tebe:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 11. 2009 11:33

Miruš, ok, může tak být? ;-)

mirca75 mirca75

26. 11. 2009 09:57

JaniR:-)zrovna pluji zelňačkami a hledám která je ta pravá:-p.Natrefila jsem i na tvou,která vypadá moc pěkně a chutně:-p.Bílou zelňačku u nás neděláme a tak se možná inspiruji;-).
Jen prosím tě,neber to ve zlém,ale připiš si za ní do názvu něco-třeba od Jany,výtečná,...dle uvážení-stejný název u polévky je tu už z ledna od Darji:-) a tak ať se ty vaše dobrůtky lidem nepletou;-).Snad se za to na mě nenazlobíš:-(:-).

luda

27. 9. 2009 07:52

Protože jsem polívkovej,udělal jsem si ji podle tohoto receptu a to bez papriky,jinak by to byla madarská zelnačka.Postup jsem dodržel a dík za recept:yes::-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 5. 2009 17:46

Bibi, to jsem vždycky ráda, když někomu chutná něco z mého soudku. Díky za bodík:-)

Bibinka Bibinka

14. 5. 2009 16:14

Polévku jsme měli dnes k obědu a malinko jsem jí ještě vylepšila, dala jsem navíc lžičku červené papriky a nakrájenou,osmahnutou klobásku. Byla výborná a já dávám bodíka a fotky:yes::-)

Eliza Eliza

3. 4. 2009 22:48

Jani, díky :-8. A díky dvakrát, protože podle takových receptů je radost vařit...:-p Neříkám, že neumím zelňačku, ale Tvůj recept mě inspiroval k vyzkoušení nového způsobu a dopadlo to skvěle :-).

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 4. 2009 22:25

Eli, nádherná fotečka! Ta miska nemá chybu!!!:yes: A určitě ani tvá polévka;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zelňačka recept pravá zelňačka zelňačka recept na zelnacku bílá zelňačka bílá zelňačka s klobásou zelnačka bílá s klobásou zelňačka bílá bílá zelňačka recept recept zelňačka bílá zelná s klobásou babičina zelnačka recepty na zelnacku zelnacka se zampiony zelňačka s vejcem recept na polévku zelnačku zelňačka s žampiony zelňačk domácí bílá zelňačka recept na zelňačku bílou

Suroviny: zelí kysané, smetana kysaná, žampióny, vývar, brambory, cibule, olej, mouka hladká

TopRecepty.cz

Bílá zelňačka od Remčuly

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0g0L