Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangasius ze Švédska

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 4. 2009 16:33

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 096 kJ / 1 457 kcal
Bílkoviny144,50 g
Tuky65,50 g
Vláknina9,50 g
Cholesterol 370 mg
Sodík 2,30 g
Sůl5,70 g
Sacharidy67,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jaruna18 Jaruna18

29. 9. 2009 11:11

Janičko,opravdu výborný recept.Moc nám všem chutnalo.Dávám bodík a dík za recept.Přihodila jsem jednu fotečku.:yes::yes::-p:-))

Ivana79 Ivana79

5. 6. 2009 11:14

Bibi,2 týždne mi nefungoval internet :-((!!! Skoro som sa zbláznila,jak mi to tu chýbalo.Predvčerom kamarát konečne prišiel na to,čo tomu je a teraz sa nemôžem odtialto odtrhnúť,musím preštudovať všetko,čo som zameškala :-D Idem variť Katuv šleh :-))Pozdravujem obidve Janky ;-)

Bibinka Bibinka

4. 6. 2009 18:27

Ivi, kde ses vzala:-?,tak dlouho jsem tě tu neviděla, už jsem měla strach, že jsi nás opustila a ty nee-huráááá:-D Fotka je pěkná;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 6. 2009 18:10

Ivi, super fotka, díky!:yes:

Ivana79 Ivana79

4. 6. 2009 18:09

Dnes som robila podobný recept,takže pridávam fotku sem,bolo by zbytočné vkladať ho.Do omáčky som pridala lyžicu horčice a celé sa to robilo bez zeleniny.Inak rovnaké a bolo to výborné,prvý raz som jedla túto rybu a je naozaj najlepšia a bez kostí.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 6. 2009 16:19

Evi, to mi řekni, proč se nezaregistruješ a nedáš nám takový super receptík sama. Tady zapadne, myslím tvůj komentář a fakt by to mohla být dobrota. Je tady super a určitě bys byla přínosem.;-)

Eva

4. 6. 2009 12:56

:-)Pangas-výborná ryba,zkuste tohle:2 porce ryby osolené a sypané grilovacím kořením zaliju 2 vejci rozšlehanými s pivem,v sáčku rozdrtím česnekové brambůrky se strouhaným sýrem,zasypu a peču tak 2O minut.Přílohu si vybere každý podle chuti.

Marta Marta

3. 4. 2009 23:18

Jani, rybka vypadá hodně dobře a zdravě :-p:-p:yes:. Jinak zjišťuju, že kolonka "oblíbené recepty" už u mě pomalu a jistě začíná ztrácet smysl, ukládám si snad všechno :-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 4. 2009 22:15

Verčo, pangasius je super. nemá žádné kosti a to je fajn. Jsou to dost veliké filety, větší, než klasické.

HankaPu HankaPu

1. 4. 2009 20:52

:yes: bodíííkJani:yes: paráda. určitě vyzkouším, fotky máš moc pěkné:yes:

Jenda1 Jenda1

1. 4. 2009 18:32

Jani, ta omáčka je božííí:-p Vyzkouším ji i na svém receptu. To zaslouží bodík:-!:-):yes::yes::yes:

Boubelinda

1. 4. 2009 17:52

Teda to vypadá dobře. :yes: Pangasia jsem ještě nikdy nejedla, ale už ho mám v mražáku a co nejdříve vyzkouším.

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 4. 2009 16:44

Jiřko, jsou to 3 kusy pangasia, fakt!!! Možná to bylo půl kila, já nic nevážím, znáš mne, ne?:-?:-D:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 4. 2009 16:43

no a já taky nepočkala a hned odpovídám!:-)):-D Ale nic se neděje, taky někdy jednám, jak splašená;-)

Jikotka Jikotka

1. 4. 2009 16:43

Janko,neuváděj nás v omyl,to přece není půl kil pangasia :-D:-D:-D,jinak dobrý,dělám podobně :yes::yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pangas recepty na kolik stupňů se peče ryba na kolik stupnu pect rybu ryba po švédsku pangasius na másle pangasius se sýrovou omáčkou na kolik péct rybu pangacius po švédsku jak dlouho péct pangasia jak dlouho péct rybu pangasius trouba pangasius s koprovou omáčkou pangasius v koprové omáčce pangas se sýrovou omáčkou výborný pangasius jak dlouho se peče pangas jak dlouho se peče ryba recept pangasius na masle pangasius výborný recept švédská koprová omáčka

Suroviny: pangasius, brambory, mrkev, pórek, smetana kysaná, pažitka, kopr, bazalka čerstvá, sýr tvrdý, koření na ryby, kmín celý, sůl, pepř, máslo

TopRecepty.cz

Pangasius ze Švédska

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/98DD