Pangasius ze Švédska
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 096 kJ / 1 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 144,50 g |
Tuky | 65,50 g |
Vláknina | 9,50 g |
Cholesterol | 370 mg |
Sodík | 2,30 g |
Sůl | 5,70 g |
Sacharidy | 67,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 9. 2009 11:11
Janičko,opravdu výborný recept.Moc nám všem chutnalo.Dávám bodík a dík za recept.Přihodila jsem jednu fotečku.
5. 6. 2009 11:14
Bibi,2 týždne mi nefungoval internet !!! Skoro som sa zbláznila,jak mi to tu chýbalo.Predvčerom kamarát konečne prišiel na to,čo tomu je a teraz sa nemôžem odtialto odtrhnúť,musím preštudovať všetko,čo som zameškala Idem variť Katuv šleh Pozdravujem obidve Janky
4. 6. 2009 18:27
Ivi, kde ses vzala,tak dlouho jsem tě tu neviděla, už jsem měla strach, že jsi nás opustila a ty nee-huráááá Fotka je pěkná
4. 6. 2009 18:10
Ivi, super fotka, díky!
4. 6. 2009 18:09
Dnes som robila podobný recept,takže pridávam fotku sem,bolo by zbytočné vkladať ho.Do omáčky som pridala lyžicu horčice a celé sa to robilo bez zeleniny.Inak rovnaké a bolo to výborné,prvý raz som jedla túto rybu a je naozaj najlepšia a bez kostí.
4. 6. 2009 16:19
Evi, to mi řekni, proč se nezaregistruješ a nedáš nám takový super receptík sama. Tady zapadne, myslím tvůj komentář a fakt by to mohla být dobrota. Je tady super a určitě bys byla přínosem.
4. 6. 2009 12:56
Pangas-výborná ryba,zkuste tohle:2 porce ryby osolené a sypané grilovacím kořením zaliju 2 vejci rozšlehanými s pivem,v sáčku rozdrtím česnekové brambůrky se strouhaným sýrem,zasypu a peču tak 2O minut.Přílohu si vybere každý podle chuti.
3. 4. 2009 23:18
Jani, rybka vypadá hodně dobře a zdravě . Jinak zjišťuju, že kolonka "oblíbené recepty" už u mě pomalu a jistě začíná ztrácet smysl, ukládám si snad všechno
1. 4. 2009 22:15
Verčo, pangasius je super. nemá žádné kosti a to je fajn. Jsou to dost veliké filety, větší, než klasické.
1. 4. 2009 20:52
bodíííkJani paráda. určitě vyzkouším, fotky máš moc pěkné
1. 4. 2009 18:32
Jani, ta omáčka je božííí Vyzkouším ji i na svém receptu. To zaslouží bodík
1. 4. 2009 17:52
Teda to vypadá dobře. Pangasia jsem ještě nikdy nejedla, ale už ho mám v mražáku a co nejdříve vyzkouším.
1. 4. 2009 16:44
Jiřko, jsou to 3 kusy pangasia, fakt!!! Možná to bylo půl kila, já nic nevážím, znáš mne, ne?
1. 4. 2009 16:43
no a já taky nepočkala a hned odpovídám! Ale nic se neděje, taky někdy jednám, jak splašená
1. 4. 2009 16:43
Janko,neuváděj nás v omyl,to přece není půl kil pangasia ,jinak dobrý,dělám podobně
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dušená kedlubna s mrkví, cuketou a hráškem
Přidáno před 8 hodinami
Omeleta se sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 21 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno 19. 4. 2024 14:01
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno 19. 4. 2024 11:36
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno 19. 4. 2024 11:21
Právě bylo uvařeno:
Snadný štrúdl
Alamatej uvařila před 2 minutami
Kuře na paprice se smetanou
mcmiruska uvařila před 21 minutami
Listová buchta
Simiisek26 uvařila před 26 minutami
Banánová bábovka
Romca23 uvařil před 39 minutami
Moje houskové knedlíky
petrysek2307 uvařila před 1 hodinou
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
oliveh uvařila před 1 hodinou
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
Sajik31 uvařila před 2 hodinami
Bramborový chléb
Jana B. uvařil před 2 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
tara23 uvařila před 3 hodinami
Jogurtové muffiny
IRBONA uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Bohové ze starých řeckých bájí byli permanentně v „rauši“. Jedli kouzelnou ambrózii a popíjeli víno a nektar
Začínáte pěstovat rajčata? Základní výbava vyjde zhruba na 400 Kč, potřeba jsou správné květináče, zemina i tyčky
Další recepty
Tématické fráze: pangas recepty na kolik stupňů se peče ryba na kolik stupnu pect rybu ryba po švédsku pangasius na másle pangasius se sýrovou omáčkou na kolik péct rybu pangacius po švédsku jak dlouho péct pangasia jak dlouho péct rybu pangasius trouba pangasius s koprovou omáčkou pangasius v koprové omáčce pangas se sýrovou omáčkou výborný pangasius jak dlouho se peče pangas jak dlouho se peče ryba recept pangasius na masle pangasius výborný recept švédská koprová omáčka
Suroviny: pangasius, brambory, mrkev, pórek, smetana kysaná, pažitka, kopr, bazalka čerstvá, sýr tvrdý, koření na ryby, kmín celý, sůl, pepř, máslo
Pangasius ze Švédska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/98DD
33 názorů