Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené brambory se dvěma dipy

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

9. 8. 2015 15:51

Suroviny

Porce: 2-3

Nutriční hodnoty

Energie3 725 kJ / 890 kcal
Bílkoviny35,75 g
Tuky40,40 g
Vláknina12,96 g
Cholesterol 79 mg
Sodík 1,08 g
Sůl2,69 g
Sacharidy90,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

9. 8. 2015 20:04

Petra:;-)
Michaela Medkova:;-)
jirholu:;-)

Petra

9. 8. 2015 19:23

Kdysi mi zbylo pár brambor tak jsem na internetu hledala recepty a našla jsem toto, pod názvem bramborové vějířky. Vyzkoušela jsem a byly opravdu výborné, četla jsem že se i plní třeba slaninou nebo sýrem, ale opravdu to už nic nepotřebuje, jen ty brambory....:) Mňam mňam. A máte moc hezkou fotku.

Michaela Medkova Michaela Medkova

9. 8. 2015 17:57

tak to bych mohla:-p:-p:-p:yes:

jirholu jirholu

9. 8. 2015 16:27

:-p:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: dip na pečené brambory recepty na dipy dip k pečeným bramborám dipy ze zakysané smetany dipy recepty recept na dipy dipy na brambory dipy dip na brambory pečené brambory recepty na dipy z kyselé smetany dipy recept dip k bramborám dip k bramborum dip k pečeným bramborům dipy k bramborám výborné dipy pečené brambory s dipem pečene brambory recept dip k bfamboram

Suroviny: brambory, olej, rozmarýn, tymián, česnek, šťáva citronová, pepř, koření grilovací, sůl mořská, brynza, jogurt, majonéza, cibule šalotka, sůl, pepř, bazalka čerstvá, smetana zakysaná, olej olivový, pažitka, petrželka, tymián čerstvý, sůl, pepř, omáčka chilli sladká

TopRecepty.cz

Pečené brambory se dvěma dipy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P8Dn