Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pařížský šlehačkový zákusek

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 3. 2009 09:12

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie21 398 kJ / 5 114 kcal
Bílkoviny64,42 g
Tuky247,93 g
Vláknina29,50 g
Cholesterol 851 mg
Sodík 412 mg
Sůl1,15 g
Sacharidy641,56 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

vybusna vybusna

31. 3. 2009 10:14

magdalenka...moja mamka je byvala profesionalna cukrarka a ked chcem aby som to mala nakrajane *normalne*, tak dojdem vzdy s celym plechom ku nej...neuveris...ma skoro 75 rokov a ruky sa jej trasu ako...ani nechci vediet ako...ale ako to dokaze ona nakrajat!...ja ked vidim tu na tej parizskej slahacke este aj bublinky tak mi je do placu...ja by som to mala pozatahavone raz tam, raz tam a tie ostre hrany...ach jo;-(

Svetlana Svetlana

31. 3. 2009 10:02

....vypadá úžasně nakrájený a mně ještě fascinuje ten absolutně krásný rovný povrch...jak na to?...mně vždycky, ale opravdu ať se snažím sebevíc, zůstávají stopy po noži, kterým krém uhlazuji:-(:-(...je nějaký fígl?...

magdalenka magdalenka

31. 3. 2009 10:02

A k receptu - na 1 šľahačku dávam 100 g kvalitnej čokolády na varenie. V tomto prípade 3 šľahačky a 300 g čokolády. A niekedy do cesta dám za hrsť mletých lieskovcov.

magdalenka magdalenka

31. 3. 2009 09:59

Vybušná,
zrejme si moja sestra (teda skoro). Roky rokúce pečiem relatívne dobre. Pokazím efekt krájaním, pretože výsledkom bývajú rôzne tvary a to sa aj snažím...Potom si radšej zavolám na pomoc bystré technické oko, ktoré sa zadíva, rozráta si to, naznačí čiary a úhľadne krája. A výchovne krúti hlavou.

vybusna vybusna

31. 3. 2009 09:47

mirca75 roky rokuce krajam horucim nozom...v pohary mam vzdy dva a po kazdom reze ich obmienam...a stale tvrdim...takto nadherne by som zakusok nenakrajala

mirca75 mirca75

31. 3. 2009 09:40

Tiktak:-)Tahle Paříž vypadá moc pěkně a hned bych si dala kousek k dopolednímu čajíku:-p Dávám boďku
Výbušná:-)tyhle krémové dorty se poměrně dobře krájí ostrým nožem namočeným v horké vodě.Krém se u toho nože rozpustí a projede jak změklým máslem:-)Alespoň takhle to dělám já a funguje to;-)

vybusna vybusna

31. 3. 2009 09:20

mne sa nikdy nidky nikdy nepodari takto nadherne nakrajat zakusok

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pařížský zákusek šľahačkový koláč parížsky krém parížský koláč koláč s parížskym krémom pařížsky moučník šľahačkový krém zákusok slahackove rezy pařížské zákusky dobrejedlo přížský dort parizsky zákusky pařížskej dort přížský krém recept pařížský zákusek zákusek paříž recept paříž zákusek čokoládový parížsky krém zákusek paříž

Suroviny: žloutek, cukr moučkový, voda, olej, mouka polohrubá, prášek do pečiva, kakao, bílek, šlehačka, čokoláda hořká, džem rybízová, kakao

TopRecepty.cz

Pařížský šlehačkový zákusek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GZRJ