Pařížský šlehačkový zákusek
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 21 398 kJ / 5 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,42 g |
Tuky | 247,93 g |
Vláknina | 29,50 g |
Cholesterol | 851 mg |
Sodík | 412 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 641,56 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 12. 2009 22:31
Výborný dortík, vrstvu šlehačky jsem ještě proložila kompotovanými broskvemi. Na foto řezu zbyl jen poslední kousek Tento pařížský krém u nás poslední dobu vede
31. 3. 2009 17:25
To teda zírám, se divím, že na to má žaludek... Je to asi v povaze. Taky neustále sedím u netu a hledám recepty bez fota a co by bylo dobré a chutné. Manžel je vybíravý. A když něco udělám a vidí mě to fotit, tak mi nadává, že jsem prdlá atd.... Ale toto nekalé jednání je opravdu nefér. TIK TAK
31. 3. 2009 17:02
Doufám, že nám kluci dáte vědět, ta "obhajoba" by mne docela zajímala
31. 3. 2009 15:08
Děkujeme za upozornění, fotku jsme smazali a autorku kontaktovali, pokud tuto situaci u nás neobhájí, bude ze soutěže vyřezena.
31. 3. 2009 13:15
Já to snad ani nechci komentovat. Chápu, že ne všechny mají čas, vařit cokoliv. Já se snažím, jak mohu, už mám doma i docela peklo, že pořád sedím u PC a něco hledám. No, hledám recepty bez fotky. V noci nemůžu usnout a říkám si, bože, co tam zase zítra šoupnu, pak mne ve 2 ráno něco napadne, jdu do mražáku a vytáhnu si maso a ulehám spokojeně. Když vidím tohle, je mi na nic. Kde ses tady vzala tiktak? Tak najednou? Jsem opravdu zvědavá, kolik super receptů nám tady přidáš po soutěži
31. 3. 2009 12:32
Po nějaké době jsem opět zavítala a nadchla mně tato úžasná fotka. Pak jsem přečetla komentáře, mrkla na odkaz od Světlany a nadšení je v pr.... v prachu. Mrkla jsem i na tvůj kremeš z medových plátů - tam je to totéž.
Stojí Ti to za to? Nedávno si tady tvrdila, že ve svém věku nemáš zapotřebí se před někým obhajovat o pravosti svých fotek (myslím, že to bylo u krevet). Měla by ses nad sebou zamyslet, protože ti běží čas - TIK TAK TIK TAK
Stojí Ti to za to? Nedávno si tady tvrdila, že ve svém věku nemáš zapotřebí se před někým obhajovat o pravosti svých fotek (myslím, že to bylo u krevet). Měla by ses nad sebou zamyslet, protože ti běží čas - TIK TAK TIK TAK
31. 3. 2009 11:41
...už od začátku jsem si nebyla jistá, jestli je ku prospěchu "věci" nějaké soutěžení na tak bezvadných vebech...nevím, já chodím do práce, jsem ráda že jsem ráda, ale opravdu fakt nemám čas denně stát u plotny a denně vařit, péct, krásně to naservírovat, fotit...třeba večer, nebo až na druhý den si řeknu "sakra, mohla jsem to vyfotit", ale je už pozdě...ale - chodím sem ráda...
31. 3. 2009 11:31
svetlana a tebe vdaka, ze si si dala tu pracu....a ja som prisla k dalsim peknym strankam
31. 3. 2009 11:30
Já opravdu nemám slov, co je schopný někdo udělat. Myslím, že by měla být možnost vyloučit takové nepoctivé uživatele ze soutěže A mám dojem, že taky přibyly nějaké fotky k receptům, co foto nemají a podle těch fotek je docela poznat, že podle toho receptu nebylo vařeno
31. 3. 2009 11:24
Boďku beru samozřejmě zpětAlespoň teoreticky když nejde odmáznout na ostro
31. 3. 2009 11:22
Ono to vážně zamrzí, když člověk vidí, jak ostatní poctivě vaří a fotí a Ty se snažíš přijít k hotovému. Mám dojem, že už jsi s tím měla problémy, ne ? Asi jsi nepoučitelná.
31. 3. 2009 11:22
Škoda Proč jste neupekla samaMrzí mě že jsem se od vás nechala "nachytat" Zlamala jste mě
31. 3. 2009 11:17
tiktak...tak toto ma velmi zamrzelo
31. 3. 2009 11:08
31. 3. 2009 10:44
Holky, u mě by to řezání zákusků určitě nedopadlo tak, jak je to na fotceTaková rovnost a přesnost mi připadá jak sci-fi a jak tak koukám, asi to jinak nebude, už jsem vyzkoušela všechno možný, ale třeba ten fígl na nás čeká
Tiktak, nechceš nám prozradit, jak řežeš zákusky, že jsou hrany a krém tak rovně jako podle šablony
Tiktak, nechceš nám prozradit, jak řežeš zákusky, že jsou hrany a krém tak rovně jako podle šablony
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 5 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 5 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 18 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 19 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 59 minutami
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 1 hodinou
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 1 hodinou
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 2 hodinami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 2 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 3 hodinami
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 4 hodinami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 4 hodinami
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Pařížské rohlíčky Josefa Maršálka vás uchvátí kombinací slaných arašídů v korpusu a pařížského krému
Pět znamení, která nepatří na zahradu: Střelec doslova umoří jahody, Beran ať dá ruce pryč od rajčat a Blíženci od salátu
Pařížskou šlehačku si můžete jednoduše připravit. Postup ukážeme ve videonávodu
Další recepty
Tématické fráze: pařížský zákusek šľahačkový koláč parížsky krém parížský koláč koláč s parížskym krémom pařížsky moučník šľahačkový krém zákusok slahackove rezy pařížské zákusky dobrejedlo přížský dort parizsky zákusky pařížskej dort přížský krém recept pařížský zákusek zákusek paříž recept paříž zákusek čokoládový parížsky krém zákusek paříž
Suroviny: žloutek, cukr moučkový, voda, olej, mouka polohrubá, prášek do pečiva, kakao, bílek, šlehačka, čokoláda hořká, džem rybízová, kakao
Pařížský šlehačkový zákusek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GZRJ
22 názorů