Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš

Díky snadnému postupu přípravy zvládne tento guláš uvařit každý. Bohatý cibulový základ je gró pokrmu a spolu se šťavnatými kousky masa a kořením dotváří tu pravou chuť guláše.

Hodnocení receptu je 4,2 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 100 min

120 min (20 min příprava + 100 min tepelná úprava)

31. 3. 2009 09:03

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 306 kJ / 1 029 kcal
Bílkoviny165,78 g
Tuky10,59 g
Vláknina27,40 g
Cholesterol 329 mg
Sodík 1,39 g
Sůl3,15 g
Sacharidy61,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Nazarius

30. 7. 2022 09:53

casino: Kečup do guláše nepatří, když už tak trošku protlaku. Cibule se musí dát tolik, aby nebylo třeba vůbec přidávat mouku. Pro lepší zahuštění stačí také, když je část nakrájeného masa na menší kostičky, které se při vaření celé rozpadnou a tím pádem guláš zahustí. Tento recept je ukázkou nejhorší možné přípravy guláše.

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

12. 6. 2021 08:06

casino: Já taky - kečup, ale kolik? Vypadá to na celé balení. Ostatní koření ,..... no však to nemusí být stále stejný guláš a dochutit, lze i potom.

casino casino

11. 6. 2021 20:49

Kečup a zel. koření (Podravku) do hovězího guláše nedávám, sojovku ani omylem a dnes jsem nedal ani rajský protlak (ale přidal jsem kapku octu)
Moukou běžně zahušťuji, ale dnes bylo cibule až až...
Už hodinu ho přichytávám ke kastrolu a zítra bude na oběd:-)
Čučím na suroviny:-O - autor patrně nesnáší kmín, pepř, česnek a majoránu, že ;-)

ivi

20. 2. 2014 13:04

Filip:nechceš-nedostaneš,mistře.

max

10. 2. 2014 15:08

vypada nadherne:yes:

Filip

26. 1. 2014 14:55

Kecup do gulase? Dekuji, nechci.

Van Olsen

7. 11. 2013 07:50

Milé Dámy, ako dlhoročný čitateľ a aj realizátor mnohých receptov hovorím, že sypať múku do gulášu je barbarstvo ! To si môžu dovoliť v reštauráciách, vy varíte pre svojich blízkych a máte čas, nepotrebujete nadstavovať a zahusťovať s múkou, pekne sa pohrajte s cibuľou.Inak ako alternatíva s chrenom je to zaujímavé, ale je to poctivý guláš?:no:

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 7. 2013 12:43

Přidávám foto, guláš je vynikající;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

12. 8. 2010 20:40

Dnes bylo na večeři:-p:-))a bylo pochváleno:-KSuroviny jsem sice nedodržela:-Onebyl kečup,byl protlak:-))Gulášek zase trochu jiný,ale opět chutný:-pDovoluji si přidat foto:-8a zároveň posílám bodík+1:yes::-p:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

14. 6. 2010 10:08

Záleží jaký guláš děláme,je jich tolik druhů,že bych se nad tímto nepodivovala.Já osobně takový guláš nedělám,ale může býti dobrý,proč ne. ;-):-K

Marynka

14. 6. 2010 10:04

Přidává-li někdo rajčatový protlak, proč by se nemohl přidat kečup. Přidávám podle potřeby obojí. M

Franc

14. 6. 2010 09:36

Kečup do guláše? To snad ne...:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: guláš gulas recept recept na gulaš recept guláš hřibový guláš guláše poctivý guláš guláš recepty poctivý hovězí guláš recepty guláš recepty na gulase guláš top recepty recepty na gulas guláš foto top recepty gulas kečup do guláše jak na guláš recepty gulaše sváteční guláš foto guláš

Suroviny: maso hovězí, cibule, olej, voda, sůl, paprika sušená sladká, koření zeleninové, pepř, omáčka sojová, kečup sladký, mouka hladká

TopRecepty.cz

Guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DRqK