Dopékané řízky
Řízky pokaždé jinak a vždycky jsou vynikající a všichni je milujeme! Tenhle způsob přípravy navíc značně šetří čas u sporáku. Řízky dopékané v troubě jsou křehké, měkké a šťavnaté. Zkuste ochutnat!
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 623 kJ / 866 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,50 g |
Tuky | 52,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 270 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Takhle dělám řízky tehdy, když jich mám smažit větší množství. U hotových sice částečně obal ztratí svou křupavost, ale dohoní to pak chutí a měkkostí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 2. 2024 08:42
10. 2. 2024 08:27
5. 10. 2021 17:00
10. 6. 2020 22:52
10. 6. 2020 18:28
10. 6. 2020 17:27
10. 6. 2020 17:16
10. 6. 2020 16:55
26. 9. 2015 21:33
22. 9. 2015 23:16
22. 9. 2015 19:13
22. 9. 2015 08:35
Byly to silné řízky z vepřové kýty (nikoli kuřecího ), naskládané těsně u sebe jako špalek masa. Právě proto se, myslím, pečou na delší dobu, než řízky volně ložené na plechu vedle sebe.
21. 9. 2015 19:57
Krrrtkovy voči...
Prpcek:
Půl dne si říkám, že jde o překlep, a že bude opraven.
Asi nebude
V rcp je uvedeno "maso na řízky"
No, ono je maso a MASO Jinak se dělá kuřecina, jinak vepřovina, tady to vypadá na volovinu Ale nevím, nevím..., ani řízky po židovsku hodiny v troubě nesuším.
Na obrázku to vyhlíží jako smažená kuřecí prsa (tomu by nasvědčovalo i to nenaklepávání v rcp uvedené)..., která jsou měkká cobydup Ale třeba jim další hodinové pečení už neuškodí, co my víme, když to nezkusíme, že?
21. 9. 2015 18:57
A nemyl se, počet hvězdiček není vždy znamením kvalitního receptu.
21. 9. 2015 15:56
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 4 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 5 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 20 minutami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 38 minutami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 2 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 2 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 4 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
7 skvělých receptů na řízky: Kromě trojobalu u nás vyhrávají řízky plněné, jogurtové nebo smažené v sýrovém těstíčku
Jak krájet maso na řízky. Video vás naučí připravit vepřové kotlety, krkovičku a kuřecí prsa
Další recepty
Tématické fráze: řízky dopékané v troubě dopékání řízků v troubě aby byly řízky měkké smazene řízky dopekane v troubě rizek dopekany v troube vepřové řízky dopekane v troube řízky na plechu jak smazit rizky aby byly mekke řízky z plechu dopekany rizek smažený řízek dopékaný v troubě dopékání řízků v v troubě smažené vepřové řízky dopékané v troubě měkký řízek řízky na plech kuřecí řízky dopékané v troubě rizek po zidovsku dopekane rizky v troube řízky v troubě co dělat aby byly řízky hned měkké
Suroviny: krkovice vepřová, sůl, vejce, mouka hladká, strouhanka, sádlo, máslo
Dopékané řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/njxW
21 názorů