Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh lososovitý s lehce pikantní zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 9. 2015 11:49

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 606 kJ / 384 kcal
Bílkoviny5,57 g
Tuky11,62 g
Vláknina14,71 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 120 mg
Sůl0,26 g
Sacharidy50,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Mé další recepty najdete na http://www.vareniste.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

bofinka

13. 8. 2016 20:30

Pekny recept, rybe slusi jednoducha upreva :yes:

Dajda Dajda

11. 9. 2015 16:30

Miluju ho! Tedy pstruha lososovitého. V jakékoliv podobě, syrového jako tataráček, uzeného i upečeného. Uzený je mnohdy jemnější a lahodnější než vlastní losos a v neposlední řadě o hodně levnější! Syrového mají teď téměř stabilně v Lidlu, uzeného v Albertu. :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: pstruh lososovitý v troubě pstruh lososovitý růžový pstruh pstruh lososovitý recepty pstruh lososovitý recept pstruh lososovitý v papilotě pstruh růžový filet ze pstruh lososovitého v papilotě tatarak z uzeneho pstruha pstruh v troubě syrový pstruh recept recept pstruh lososovitý se špenátem pstruh lososovitý se zeleninou recept marinovaný pstruh syrový pstruh lososovitý na zelenině uzený pstruh lososovitý recept pstruh lososovitý pečený pstruh se zeleninou syrový pstruh lososovitý recept na růžového psruha

Suroviny: pstruh, citron, víno bílé, olej olivový, rozmarýn, sůl, brambory, celer řapíkatý, mrkev, pepř růžový, olej olivový, ocet vinný, med, sůl

TopRecepty.cz

Pstruh lososovitý s lehce pikantní zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zo2q