Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suang-si

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 4. 2009 10:00

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie70 kJ / 17 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy4,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 4. 2009 17:18

spagi, já jsem se neurazila!:-) Každý má právo na názor a tady samouk má možná i pravdu. Tohle se vařilo v kuchyni Valentino v Karviné a bylo to doslova děláno podle nějaké čínské kuchařky. Kluci (zeť i druhý majitel) měli snahu udělat něco trochu jinak a udělali to tedy. Samouk, nevím, možná kuchaři nemají znalosti o čínské kuchyni, tohle jídlo však zákazníkům chutnalo. Dělalo se na zkoušku jen asi 8 porcí a bohužel, bylo málo. Byla jsem tam a vím, že minimálně ještě 16 zákazníků by si to dalo, bohužel, už nebylo. No a nezdálo se jim to nějak nečínské.Samouk, já se ale vůbec nezlobím za kritiku, jen fak, kdybys sem tam někomu i něco pochválil, nemusím to být já, ale kdokoliv, uvítala bych to a taky nějaký super recept od tebe.;-)

spagetka spagetka

5. 4. 2009 16:16

samouk (neregistrovaný/á) - buď tak hodný-á a vlož sem tedy tvůj originální recept, ať můžeme porovnat, jinak kritika vyzní naprázdno ;-)

samouk

5. 4. 2009 16:14

šuang-si znamená štěstí,je to v originálním podání skvělé jídlo, ale toto je neštěstí. Nemůžete přeci takto prznit jídla,přečtěte si prosím něco o čínské a asijské kuchyni,literatury je k mání dost. Jinak máte i výborné recepty. Zdravím;-(

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuchařské normy online kuchařské normy kuchařské normy teplé kuchyně normy teplých pokrmů normy teplých jídel asijská kuchyně recepty normy teple kuchyne kuchařské normy teplých pokrmů normy pokrmů kuchařské receptůry normy studených pokrmů receptury teplých pokrmú receptury teplych pokrmu online normy kuchařské normy pro kuchaře receptury teplych pokrmu 1986 šuang-si z hovězího masa normy na vaření normy pro vaření receptury a normy teplych pokrmu

Suroviny: roštěná hovězí, omáčka sojová, solamyl, pepř, sůl, olej, pórek, kapie, cibule, žampióny

TopRecepty.cz

Suang-si

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X6rg