Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí krk pečený na zelenině

Hovězí krk patří mezi tužší kus masa, který si žádá delší pomalé vaření. Pojivová tkáň se rozpustí a maso získá dokonalou strukturu, která se rozplývá na jazyku. My jsme vaření vyměnili za pečení a maso doplnili zeleninou, žampiony a pivem.

Hodnocení receptu je 5,0 (40×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 170 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 140 min

170 min (30 min příprava + 140 min tepelná úprava)

5. 9. 2015 10:41

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie9 028 kJ / 2 158 kcal
Bílkoviny160,37 g
Tuky141,12 g
Vláknina12,41 g
Cholesterol 315 mg
Sodík 525 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy46,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

misula29

17. 12. 2022 08:06

To vypadá velmi dobře a už teď vím, že bude chutnat! Raději vařím z kostek masa než z plátků, takže pro mě jako šité na míru ;-)

mika59 mika59

25. 11. 2022 11:18

Ametymka: Mám radost a moc děkuji :-K:-K:-K

Ametymka

25. 11. 2022 01:40

Dělala jsem bez hub, přítel má na ně alergii a nakládené cibulky jsem neměla. Jídlo bylo i tak vychváleno do nebes:D. Děkuju a ukládám

maskary maskary

28. 11. 2021 19:11

Vynikající, děkuji moc za skvělý recept. :-)

mika59 mika59

14. 11. 2021 17:40

Gregusa: Jé to mám fakt radost. Děkuji za zprávu, vyzkoušení i pěknou fotku..:-K:-K

Gregusa Gregusa

14. 11. 2021 16:34

Tak Miládko, do třetice všeho dobrého. :-K Nejdříve Tvá úžasná květáková (v mém podání brokolicová) polévka, Pak Tvá skvělá kuřecí játra na paprikách a teď tahle další Tvá mňamka. Fakt vydařený recept. Moc jsem si pochutnal a přidávám i fotéčku.<3:-K:-K

mika59 mika59

15. 5. 2021 23:26

janky3:.. ;-) Eja57: ;-) Moc vám děkuji..:-K:-K

Eja57 Eja57

15. 5. 2021 20:39

janky3: doporučuji, už jsem dělala 2x, s brkaši, bylo to...no och...:yes:

janky3 janky3

15. 5. 2021 19:51

Tedy to musí být bašta! Recept podle mého gusta. Více ingrediencí a spojení jejich chuti. Polykám, jen vidím obrázek. A ta úžasná barva šťávičky. Už se těším.:-D

aknel1

15. 5. 2021 16:08

Hm, to musím vyzkoušet .. podle ingrediencí to nemůže dopadnout špatně.. Díky za recept.

mika59 mika59

18. 12. 2020 21:00

Chory: Mám radost..díky..:-K:-K

Chory

18. 12. 2020 18:00

Super jídlo:yes:

Marie Svarcova Marie Svarcova

15. 7. 2020 09:20

:yes::yes: parádní fotka i recept <3:-K

mika59 mika59

9. 7. 2016 14:32

Arween: Děkuji za moc milý komentář;-) a taky děkuji všem.;-):-K

Arween

9. 7. 2016 14:17

Bylo to moc dobré, děkuji za skvělý nedělní oběd v sobotu. :yes: :-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovezi krk recepty pecený hovězí krk hovězí krk na zelenině hovězí krk recept hovezi krk pomalu pečený hovězí krk recept na hovězí krk hovězí maso krk recepty recept hovězí krk recepty hovězí maso z krku hovězí pečené na zelenině recept hovězí na zelenině hovězí krk pečený na zelenině recepty z hoveziho krku hovezi krk peceny recepty hovězí krk recepty na hovězí krk hovězí krk na kořenové zelenině recept z hověziho krku pečený hovězí krk na zelenině

Suroviny: krk hovězí, cibule, žampióny, zelenina kořenová, cibulka, cukr krupice, paprika sušená sladká, sádlo, pivo světlé, mouka hladká, česnek, sůl, pepř mletý, tymián, kmín mletý, chilli

TopRecepty.cz

Hovězí krk pečený na zelenině

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gPrj