Medová žebírka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 26 788 kJ / 6 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 156,71 g |
Tuky | 569,40 g |
Vláknina | 2,95 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 9,39 g |
Sůl | 22,10 g |
Sacharidy | 161,26 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme s čerstvým chlebem, zeleninovým salátem, jakýmkoliv dresinkem,hořčicí, tatarkou... Prostě co má kdo rád.
A hlavně splachujeme správně vychlazeným pivem!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 2. 2012 16:16
Ač už tu váš recept je celkem dlouho, já ho našla až teď, ale zato jsem ho vyzkoušela okamžitě. Na rozdíl od vaší rady bych vynechala různé dresinky a hořčici, protože žebírka dle vašeho receptu jsou naprosto úžasná jen tak samotná. S manželem jsme se nechutně přecpali a myslím, že si to velmi brzy zopakujeme. Moc díky.
9. 8. 2009 21:50
My to jedli přímo od autorky a byla to fakt dobrota . Už chystáme odvetu .
8. 4. 2009 19:50
Eli, i já to plácám všechno dokupy Ale vloni jsem si koupila nějaké marinády v Penny, vím, že nějakou snad pivní a pikantní a byly skvělé. Ale většinou doma vždycky něco mám, jen kdyby to nebylo tak narychlo. Děcka vždycky zavolají, že odpoledne jdem na zahradu a já to teprve tahám z mražáku a nakládám a to je málo Ale ani tak nikdy nic nezbyde, jó, vůně grilovaného masa se nedá ničím nahradit.
5. 4. 2009 09:46
4. 4. 2009 09:26
Super! Počasí k tomu přímo láká, co?
4. 4. 2009 07:54
Už jsou taky naložený a dnes na chatě budou popravený. +bodík.
3. 4. 2009 23:21
Já děkuji za pochvalu! Krkovička na česneku u nás byla premiérově, ale určitě né naposledy!
3. 4. 2009 23:17
Andrejko, zapomněla jsem pochválit fotky - měla jsem to v úmyslu!! Takže dodatečně...
A "vitanovou krkovičku na česneku" znám a používám, je moc dobrá...ta se jim povedla .
A "vitanovou krkovičku na česneku" znám a používám, je moc dobrá...ta se jim povedla .
3. 4. 2009 23:04
Elizo, já jsem tu marinádu taky patlala jak mě to zrovna napadlo, ale ten medík na tom udělá ten správný karamelový šlem. Už aby bylo léto a vyzkoušíme to na grilu. Na dřevěném uhlí to bude ještě větší dobrota!
3. 4. 2009 22:56
Ráda zkouším nové marinády; zvlášť, když jsou tak precizně popsané jako tato . Někdy "naflákám" na maso co mi přijde pod ruku a výsledek je výborný (potom to složitě rekonstruuji a zapisuji pro příště), někdy přesně dodržím původní recept, který kdesi nebo komusi chutnal a také zapisuji... No, receptů mám dlouhou sbírku a zdá se, že na některé ani nedojde, na to je jeden kuchařův život krátký... Nicméně, medová žebírka vyzkouším, ukládám v oblíbené...
3. 4. 2009 22:42
Jani, u nás by takové dlouhé kosti nezbyli, naše pidilidi by je ještě ohlodali ze všech stran, takže by zbylo jen takové kostní torzo.
Jo, vypadá to velmi lákavě a tak ty žebírka brzy spáchám a to venku-já už se těšííííímdávám bodíčka
Jo, vypadá to velmi lákavě a tak ty žebírka brzy spáchám a to venku-já už se těšííííímdávám bodíčka
3. 4. 2009 22:37
Zdravím, Jani! Bylo to fakt obžerství! Chtěla jsem to ještě vyfotit na talíři s těma všema ochucovadlama, ale z hladu, nebo spíš omámená vůní, která se bytem linula, jsem na to prostě zapomněla... Díky za bodíka!
3. 4. 2009 22:34
No, a teď jsem já zbrkloň teprve zaregistrovala, že to můžu dělat i v troubě. No, už ať je za náma tahle soutěž a pak tady taky vyfotím jen ty kosti!
3. 4. 2009 22:32
No, Andreo, už aby se grilovalo, bože, hned pak jdu na to!! Je prý to nezdravé, ale to mi je při pohledu na tuhle dobrotu úplně šuma fuk!! Plusííík!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
tomekat uvařila před 1 hodinou
Nadívaná prsíčka s máslovými brambory
Ghaknat uvařila před 4 hodinami
Masové kuličky plněné ananasem s rajčatovou omáčkou
Danoouch uvařila před 4 hodinami
Rychlá cibulačka
Danoouch uvařila před 4 hodinami
Bezinkový sirup
xmazagonx uvařila před 4 hodinami
Kuřecí řízky v sýrovém těstíčku
gabikka uvařila před 5 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
denitek uvařil před 5 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
kyskamaryska uvařila před 5 hodinami
Špenátový koláč se smetanovým krémem
mares-mikulas uvařila před 5 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
Valis uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Chcete vonět jako smažené kuře? KFC představuje svůj parfém, který má nabudit chuť na jejich výrobky
Další recepty
Tématické fráze: marinada na zebirka marináda na žebírka recept žebírka medová žebra medova marinada medová žebírka na grilu grilovaná vepřová žebírka marináda na grilovaná žebírka medová vepřová žebírka grilovaná žebírka na medu pikantní medová vepřová žebírka marinada na zebra marináda na žebírka pikantní medova marinada na zebra žebírka v marinádě grilovaná žebírka marináda na žebírka na gril žebírka marináda marinády na žebírka grilovaná žebra na medu
Suroviny: žebra vepřová, olej, med, hořčice plnotučná, kečup sladký, koření grilovací, koření krkovička s česnekem
Medová žebírka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lgvr
14 názorů