Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gyros v Libanonském chlebu

Hodnocení receptu je 4,9 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 4. 2009 22:45

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie10 014 kJ / 2 394 kcal
Bílkoviny211,45 g
Tuky157,30 g
Vláknina11,80 g
Cholesterol 440 mg
Sodík 658 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy27,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Michal

16. 8. 2016 11:58

Recept je to fajn, jen já mám nejradši arabský pita chléb a ten kupuju na www.pitachleb.cz. Je super a tak pro ty co nechtějí péct vlastní, tak můžu jen doporučit. Stojí za vyzkoušení. :-)

Eliza Eliza

27. 5. 2009 22:09

Ano, také se mi nápad líbí, jen nemám toustovač, prubnu to na suché pánvi... Ď.

dzungila

27. 5. 2009 22:07

:yes:zizalo, super tip! Díky, že jsi se podělila s tímhle nápadem!;-)

zizala zizala (moderátorka)

27. 5. 2009 07:36

Já arabský chléb rozpůlím a opeču v toastovači. Pak rozevřu a mám hezkou půlkruhovou kapsičku, křupavou, teplou, kterou plním ;-):-p

dzungila

26. 5. 2009 22:38

Jiřino, i já lezu a pak skoro vždycky mlsám...:-S
A fakt přidej fotky, ať se pokocháme výtvorem taky někoho jiného!;-)

Eliza Eliza

26. 5. 2009 22:34

Tak nezapomeňte na fotky, ju...;-) :-?:-? Fotky mě totiž baví ze všeho nejvíc....:-)

Eliza Eliza

26. 5. 2009 22:31

Rozhodně jsem nevařila naposledy a mohu jen a jen doporučit!! :-)
Měla jsem obavy z rolování libanonského chlebíku, ale - jak z fotek zřejmé - žádný problém nenastal...:-):yes:

Jikotka Jikotka

26. 5. 2009 22:30

Že já sem večer lezu :-! Zítra jdu do Alberta k večeří bude tahleta dobrota :-p:-p:-p:yes:

dzungila

26. 5. 2009 22:15

Elizo, to jsem ráda, že chutnalo!;-) Já jsem tuhle dobrotu dělala naposledy v dubnu, kdy jsem sem vkládala recept a ty jsi mi vlastně poradila, co zítra uvařit!:yes:
I fotky máš prima, šikulka! A díky za pochvalu!;-)

Eliza Eliza

26. 5. 2009 20:55

Takže dnes večer spácháno; z vepřového jsem použila panenku a pečeni (včera večer naloženou), jinak jsem suroviny i postup dodržela... Byla to výborná, šťavnato-křupavá večeře a hlavně - do dvaceti minut na stole!! Andrejko, bezva recept :yes::-). Coby poděkování posílám bod a pár fotek...:-)

dzungila

3. 4. 2009 23:54

Děkuju, Marti!:-D:-))

Marta Marta

3. 4. 2009 23:50

kdysi dávno jsem něco hodně podobného ukuchtila s kuřecím masem a bylo to naprosto úžasné :-p:-p, s čistým svědomím posílám bod :yes:

Iljusa Iljusa

3. 4. 2009 19:45

:yes::-p

dzungila

3. 4. 2009 12:42

Ano, ano. I já jsem se inspirovala v rychlém občerstvení.:-)) Včera jsem to dělala poprvé a zdá se, že budu muset opakovat častěji. Rodince to moc chutná! :yes:

spagetka spagetka

3. 4. 2009 12:30

Taky to znám z občerstvení a moc nám to chutná :-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: gyros recept chléb na gyros recept na gyros pita chléb na gyros pita chléb kde koupit dresing na gyros tzaziki recept napln do libanonskeho chleba pita chléb recept gyros omáčka recept gyros gyros chleb gyros gyros recepty gyros na pánvi omáčka na gyros pita gyros recept pita gyros recepty s libanonským chlebem libanonska kucharka

Suroviny: krkovice vepřová, kýta vepřová, koření gyros, olej, chléb pita, zelí bílé hlávkové, mrkev, paprika čerstvá červená, olej, ocet, sůl, cukr, koření tzatziki, smetana zakysaná, jogurt bílý

TopRecepty.cz

Gyros v Libanonském chlebu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AnMl