Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lilek Parmigiana

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 6. 2015 18:18

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie841 kJ / 201 kcal
Bílkoviny6,20 g
Tuky1,78 g
Vláknina8,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 37 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy36,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je z knihy Čo je navarené? Recept som málinko upravila, vynechala som obaľovanie vo vajíčku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen (moderátorka)

20. 6. 2015 09:34

tejaja::-O ...já ti věřím, tos nemusela. Podle Wikipedie to tedy v knize nemají úplně správně. Ale to se stává často, že si autor přizpůsobí podle sebe, na škodu receptu.
Potkávám to denně, u receptů na pečivo:-(

tejaja tejaja

20. 6. 2015 09:29

Ivi, nevypadol, už sa ma to pýtala Jarka. Ten recept takto v knihe je, s mozzarellou. Foto vkladám. ;-)

cathleen cathleen (moderátorka)

20. 6. 2015 09:18

Lilek můžu v jakékoliv podobě, i tento by mi chutnal.
Teri, nevypadl ti ze surovin parmezán, podle kterého je toto jídlo nazváno?:-O Je tam dost podstatný (jako bys vařila rajskou bez rajčat :-D )
https://it.wikipedia.org/wiki/Parmigiana_di_melanz...

tejaja tejaja

20. 6. 2015 07:08

Dievčatá ďakujem. Baklažán bol ozaj výborný.
Janka, nemusíš obaliť, stačí opiecť len tak. Ja som si tiež to opekanie upravila, recept v knihe uvádza okrem múky obaliť aj v rozšľahanom vajíčku, čo som vynechala.;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 6. 2015 23:43

Terezko, lilek mám moc ráda. jen bych to nesměla obalit v té mouce..

Simona Skolakova Simona Skolakova

19. 6. 2015 21:28

To je též velmi dobrý receptík,mám ráda lilek:-p:yes:

mika59 mika59

19. 6. 2015 21:24

:-p:-p:-p

hosta hosta

19. 6. 2015 21:10

Připojuji se ke svým předřečníkům:yes::yes::-D

maris maris

19. 6. 2015 18:23

Sozhlasím s Magdalenkou;-):-):yes:

magdalenka magdalenka

19. 6. 2015 18:19

Baklažán je skvelá vec, všetky jedlá z neho.:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: parmigiana lilek recepty parmigiana - italský zapečený lilek baklazan parmigiana recet na lilek recet lilek llilek mám ráda recepty recepty z lilku baklažán recepty parmegana recept na parmigiana parmigiana recept lilky ala parmagiano recept lilek baklažán recept parmiggiana italské jídlo panrmigiana parmegiana recept italska parmigiana lilek za syrova

Suroviny: baklažán, pyré rajčatové, sýr mozzarella, koření oregáno, bazalka čerstvá, nať petrželová, olej, mouka hladká, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Lilek Parmigiana

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q9Dk