Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Prdelanka z nouze doma

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 3. 2009 20:07

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 708 kJ / 886 kcal
Bílkoviny24,98 g
Tuky66,17 g
Vláknina13,20 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 2,47 g
Sůl6,00 g
Sacharidy42,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 4. 2013 11:20

DANA : Samozřejmě.

DANA

11. 4. 2013 11:14

Jana Remkova:NIC HORŠÍHO JAK JÍDLO Z MRAZÁKU NENÍ. :-(

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 1. 2013 13:44

maris: děkuji, já mám taky v mrazáku prejt ještě z prasátka, ale i mraženou polévku. Je fajn ji někdy vyndat a nepřemýšlet, co vařit;-)Pokud to nevadí, použila bych tvé foto jako hlavní;-)

maris maris

6. 1. 2013 13:40

Jana Remkova: Jani, dnes jsem si udělala z jednoho jelítka - jen pro sebe, moc jsem si pochutnala, posílám bodík a fotku;-):yes:+

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 12. 2010 19:55

Aničko..:-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

30. 12. 2010 18:28

;-)+12:yes:Dnes byla polévka k obědu:-p a ještě se všichni nadnášíme:-*:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 12. 2010 23:36

Jiřko, klidně bys vystačila s rýží, ale pohanka je určitě taky dobrá. Proč ne?;-)

Jikotka Jikotka

18. 12. 2010 22:28

Koupila jsem jelita a doma zjistila že nemám kroupy :-//,tak mě napadlo,že dám do prdelačky pohanku a neprohloupila jsem...je výborná :-p:-p:-p:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 12. 2010 16:01

Mojmíre, příště vyzkouším i s tou jitrnicí, díky za nápad;-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

6. 12. 2010 14:53

já též přidávám ještě na závěr česneku;-),ale jinak super:yes:+1

mojmír

6. 12. 2010 14:45

Jooo, to je moje oblíbená! Zkuste přidat hned na začátku i jednu jitrničku nebo kousek jitrnicového prejtu - pak je to úplně geniální, krásně to dochutí, zmasití ;-) a zahustí :-! No prostě mňaminka nejvyššího kalibru :-p

Jikotka Jikotka

29. 3. 2009 16:33

Taky ji dělám většinou z jelítek,kroupy přidávám,vývar taky,je to dobrota:-p:-p:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 3. 2009 14:30

No, česnek taky dávám, ale tady mi nějak fakt nechyběl. Bylo to z domácího prejtu, ten byl super okořeněný, tak nebylo třeba. Merylas, já taky pokud nemám vývar, tak to dělám, jako ty.;-)

Jenda1 Jenda1

29. 3. 2009 13:46

Jó a jak píše Vašek Fronek, určitě ještě česnek. Bez toho to nejde.:-))

Jenda1 Jenda1

29. 3. 2009 13:45

Jani, prdelanku zbožňuji. Moc se mi líbí ten vývar z kostí. Polévka má skvělou chuť. Já jsem včera koupil prejt, ale polévku budu vařit až zítra, protože vývar dělám z 1/2 vepřové hlavy. Rypáček a líčko si dám s křenem a hořčicí. :-p Vývar se zbytky masa použiji na prdelanku. Škoda, že nemůžu dát bodíky dva.:yes::yes::yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: polévka z jelítkového prejtu polévka prdelanka domácí prdelanka prdelanka z jelita polévka z prejtu prdelanka z prejtu jelítkový prejt prdelanka polevka recepty na doma jelítkový prejt recept vareni krup vaření krup na zábíječku hovězí líčka recept prdelanka z jelit vyvar z veprovych kosti buchta na zabiječku jelitková polévka jak polévku z jelitkoveho prejtu prejt recept hovězí líčka

Suroviny: cibule, prejt, vývar, majoránka, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Prdelanka z nouze doma

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r082