Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí horký hrnec

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

14. 6. 2015 14:41

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 316 kJ / 793 kcal
Bílkoviny15,43 g
Tuky25,62 g
Vláknina24,54 g
Cholesterol 77 mg
Sodík 52 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy116,34 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

sikulka7

15. 6. 2015 12:11

Skvělý recept, vypadá úžasně! Možná bych přidala pár rajčátek a případně posypala sýrem. Dávám bodík:yes:;-):-p

srettka

15. 6. 2015 08:42

Tak to vypadá hodně přitažlivě, sice jsem po snídani, moje pohárky uspokojeny, ale na tohle slyšej;-)

spagetka spagetka

14. 6. 2015 15:15

:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí v remosce hovezi z remosky hovězí maso v remosce remoska recepty maso recept na hovězí v remosce hovězí v remosce recepty hovezi maso z jednoho hrnce hovězí z jednoho hrnce hovězí plátky v remosce hovězí vývar v remosce hovězí kostky v remosce remoska recepty hovězí guláš hovězí zadní v remosce hovězi z jednoho pekače hovezi vyvar z remosky hovezi pecene v remosce jak delat maso v remosce remoska recept hovězí steak v remosce štepanska v remosce

Suroviny: hovězí zadní, máslo, sůl, pepř, paprika sušená sladká, česnek, cibule, brambory, vývar

TopRecepty.cz

Hovězí horký hrnec

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ynJz